Mobiele airco

Specialisten

Be Loft Interieurstyling: voel je thuis in een omgeving die tóch verrast

Je stapt je eigen huis binnen en voelt je meteen helemaal thuis. Toch ontdek je verrassende elementen in het interieur waar je zelf niet opgekomen zou zijn, maar die wel helemaal aansluiten bij je smaak en levensstijl. Dat kun je bereiken met de hulp van Nina van de Wetering van Be Loft Interieurstyling. “Ik wil net een stapje verder gaan dan wat klanten zelf voor ogen hebben”, zegt ze erover.

Be Loft Interieurstyling is gespecialiseerd in adviezen op het gebied van interieurstyling. Of het nu een nieuwbouwwoning betreft, een bestaand interieur dat je meer aan je eigen smaak wilt aanpassen, of een kantoor- of thuiswerkplek die je je meer ‘eigen’ wilt maken, de  adviezen van Nina dragen bij aan een ‘wow’-gevoel. Je krijgt een woon- of werkomgeving die je inspireert en die je een ‘boost’ aan arbeidsvitaminen geeft.


Be Loft Interieurstyling werkt met verschillende pakketten, elk met hun eigen mogelijkheden. Van een speedadvies – een thuisbezoek van ongeveer twee uur waarin Nina overzichtelijke woonvragen beantwoordt en kleuradviezen geeft – tot een uitgebreid pakket met een moodboard, plattegrond en een kleuren- en  materialenkaart, overzichtelijk gepresenteerd in een stylingbox. Inclusief een aankooplijst van meubels, accessoires en andere interieuritems, zodat je als je wilt vanuit je luie stoel de aankopen kunt doen. Een advies van Nina van de Wetering is nooit standaard, omdat elke woonwens anders is.

Schat aan ervaring

Nina kan putten uit een schat aan ervaring. “Ik was jarenlang beeldredacteur bij tijdschriften”, legt ze uit. “Een beeldredacteur zoekt – veelal uit een groot aanbod van beeldbanken – naar het juiste beeldmateriaal bij artikelen. Dat materiaal sluit niet alleen aan op de inhoud van het artikel, maar ook op de doelgroep. Ook zette ik beelden uit: in samenspraak met bijvoorbeeld fotografen, stylisten en visagisten gaf ik dan aan hoe iets eruit moest komen te zien. Zo ontwikkelde ik mijn gevoel voor beeldtaal, voor de ‘look’ en ‘feel’ op het gebied van wonen en interieurs. Ik heb als het ware een database van beelden in mijn hoofd, die ik ‘doorblader’ bij het geven van mijn stylingadviezen. Die ervaring in 2D vertaal ik nu met mijn interieuradviezen naar 3D.”

Laagdrempelig

Nina wil een laagdrempelige vraagbaak en zijn op het gebied van interieurstyling. “Mensen kunnen met elke woonvraag bij mij terecht. De eerste stap is een vrijblijvend gesprek, meestal bij de klant thuis. We lopen dan door de ruimte die ingericht moet worden en ik geef alvast wat tips. Ik probeer vast te stellen wat mensen willen, hun smaak te leren kennen en informeer naar hun budget. Dat eerste gesprek is belangrijk voor de ‘klik’. Want die moet er wel zijn. Je gaat ten slotte een verbintenis met elkaar aan op een heel persoonlijk vlak.”

Elk advies van Be Loft Interieurstyling is individueel en afgestemd op de persoonlijke smaak, budget en omstandigheden van de klant. Toch zijn er wel kenmerken aan te wijzen in Nina’s aanpak. “Ik ga altijd uit van datgene wat mensen willen behouden in hun interieur en voeg daar iets nieuws aan toe. Maar wel zodanig dat het één geheel blijft vormen. Omdat ik ook beurzen bezoek, ben ik op de hoogte van de laatste interieurtrends. Ik zoek het vaak in Scandinavisch vintage design en actuele kleuren. Meestal in een zacht en toch stevig kleurenpalet.”

Stylingbox

Het uitgebreide advies wordt afgerond met alle informatie, die wordt gepresenteerd in een fraaie stylingbox. Deze bevat ook winkeladressen waar het materiaal te koop is. “Inclusief adressen waar je online kunt bestellen, want dat is op dit moment vanwege de coronacrisis vaak de enige optie.”


Nina is sinds oktober vorig jaar tevens een van de interieur- en stylingadviseurs van Karwei Stijl & Advies. Bij de Karwei-vestiging in Capelle aan den IJssel geeft ze dan in sessies van ongeveer een uur tips over inrichting, kleur- en materiaalkeuze en aankleding van jouw huis. Omdat de winkels vanwege de lockdown momenteel gesloten zijn, ligt deze activiteit tijdelijk stil. Maar later dit jaar hoopt ze, net als afgelopen jaar, weer elke zaterdag of zondag in touw te zijn. Zo’n adviesgesprek kan dan worden geboekt via de site van Karwei (www.karwei.nl/stijl-en-advies).
 
Meer weten of zien? Bekijk haar werk:
Be Loft Interieurstyling, Nina van de Wetering
Laan van avant garde 324, 3059 RA Rotterdam
T 06 -10020333
www.be-loft.com / n.wetering2@kpnplanet.nl

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.