energie vergelijken

Specialisten

Interieurstudio NMBR7 brengt eenheid in de woning van je dromen

“Iedere woonwens is uniek en dus werken wij niet met standaardpakketten. Je ontvangt bij ons altijd een maatwerk-offerte, gebaseerd op je woonwensen, je ruimte en je budget.” Dat zegt Christine den Hartog, gecertificeerd en onafhankelijk interieurontwerper van de Rotterdamse studio NMBR7.

Ze vindt haar vak ‘het mooiste dat er bestaat’. “Samen werken aan een mooi, eigentijds interieur waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Het is een passie die ik graag deel met anderen in mijn ontwerpen en adviezen.”

Zoeken naar evenwicht

Haar loopbaan begon anders. Eerder volgde ze een HBO-opleiding Human Resource Management en werd Business Partner bij diverse organisaties. Maar de passie voor woninginrichting en styling zat er altijd al in. “Als kind keek ik in december al mijn ogen uit in de etalage van de Bijenkorf”, herinnert ze zich. “Ik zie trouwens wel overeenkomsten tussen mijn oude beroep en mijn huidige werk. Je gaat met mensen om en zoekt naar evenwicht. Ook in mijn vorige baan zat creativiteit, omdat je je goed moet inleven in anderen en moet zorgen dat hun voorkeuren doorklinken in het eindresultaat.”

Soms moet je een evenwicht vinden tussen twee verschillende woonstijlen, bijvoorbeeld als de ene partner kiest voor pastelkleuren en de ander juist wat stoerders wilt en ze er zelf niet uitkomen. “Je moet goed kunnen luisteren en je een beeld kunnen vormen van waar je opdrachtgevers naartoe willen. Dat vertaal ik in een ontwerp dat vooral rust en eenheid uitstraalt. Je kunt wel kiezen voor verschillende sferen, maar er moet dan wel een rode draad zijn die hen verbindt.”

Eenheid en balans

Dat is vooral de reden waarom klanten haar inschakelen, merkt ze. “Mensen zien wel verschillende stukjes van hun puzzel, maar slagen er soms niet in om daarin eenheid en balans aan te brengen. Onze toegevoegde waarde? NMBR 7 geeft concreet advies. Gaat uit van een tijdloos en modern basisinterieur. En voegt een actueel kleurbeeld, spannende contrasten en een tikje humor toe. Hierbij maken we gebruik maken van mooi vormgegeven meubels, passend behang, mooie stoffen en sfeervolle accessoires. En daarbij, een interieur moet ook gewoon functioneel zijn. Stoelen moeten lekker zitten, een eettafel voldoende ruimte bieden, etc.

Haar aanpak begint altijd met een persoonlijke kennismaking, waarin de interieurwensen worden doorgesproken. “Vervolgens maak ik een afspraak bij je thuis. Ik ga altijd persoonlijk langs, omdat je elkaar dan meteen leert kennen, maar ook omdat je dan een goede eerste indruk krijgt van de woning en de woonstijl.

. Zo’n intakegesprek is heel belangrijk, daarom steek ik er veel tijd in. Ik voer dit gesprek het liefst met alle bewoners, ook thuiswonende kinderen. Zo kan ik mijn indrukken afstemmen op de woonwensen van de bewoners. Het intakegesprek is gratis bij afname van een interieurontwerp.

Maatwerk of totaalplan

Als er positief wordt gereageerd op de offerte, gaat Christine aan de slag met een ontwerp. “Eerst een plattegrond met de indeling op hoofdlijnen, naar keuze uitgewerkt in 2D of 3D”, vertelt ze. “Daarna kun je kiezen: van een kort interieuradvies, oftewel een flitsadvies, een kleurenadvies, een maatwerk interieurontwerp of een totaalplan voor een interieurontwerp. Dat laatste omvat onder meer een presentatie bij je thuis, een plattegrond met meerdere indelingsvoorstellen, een moodboard dat de sfeer weergeeft, een voorstel voor kleuren en materialen, een verlichtingsadvies en een uitgebreid productoverzicht.”

Daarnaast kan Christine desgewenst begeleiden bij de uitvoering. “Met de shopping list kun je zelf gaan winkelen, maar er ook voor kiezen om er gezamenlijk op uit te gaan of mij de inkopen van meubels, behang en/of woonaccessoires te laten doen.” Alle mogelijkheden, inclusief de bijbehorende tarieven, zijn terug te vinden op haar website.

NMBR7 / Christine den Hartog
Berglustlaan 7, 3054 BA Rotterdam
T 06 - 19 18 06 86
www.nmbr7.nl / christine@nmbr7.nl