energie vergelijken

Specialisten

Je huis in de verkoop? Er zijn meer opties dan je denkt

Ga je je huis verkopen, dan zijn er diverse opties. Wil je snel verkopen of heb je alle tijd? Is (tijdelijk) verhuren misschien een idee? Bij verkopen denken we vaak direct aan een makelaar. Maar in veel gevallen zijn er ook nog andere mogelijkheden. PLM Real Estate Dating stelt je relevante vragen en zoekt daarna naar de perfecte match voor jouw situatie. Daten met je huis dus.

Bemiddelen en het zoeken naar de perfecte oplossing, dat is waar Linaika Felipa-Lispier en Miriam Shewnaik bij PLM Real Estate Dating, blij van worden. Hun eerste vraag is dan ook altijd of je nog alle tijd hebt of dat je je woning zo snel mogelijk wil of misschien wel moet verkopen. Het antwoord op deze vraag bepaalt de richting waarin ze gaat zoeken naar jouw match. Door hun grote netwerk ziet PLM mogelijkheden en kansen waar je zelf niet aan denkt. Krachten bundelen staat bij ons altijd centraal, want “als je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen”, zegt Linaika.

Zelf kreeg ze ooit als antwoord dat ze maar terug moest komen als ze precies wist wat ze wilde. “Maar soms weet je niet wat je wil omdat je de mogelijkheden niet kent” geeft ze aan. “Wij helpen, adviseren en ondersteunen in dat proces. Omdat we samenwerken met een pool van investeerders en vermogenspartners, kunnen we ook helpen als een hele snelle afhandeling nodig is. Na een kennismaking waarbij de reden van verkoop direct centraal staat, wordt het proces bepaalt. Is er, door wat voor omstandigheden dan ook, weinig verkooptijd dan kan een snelle verkoop via investeerders in gang gezet worden. Zo hoef je niet te wachten op een goedkeuring van een hypotheek maar kun je direct schakelen. 

Heb je meer tijd, dan kan een ‘gewone verkoop met biedingen’ via een makelaar de juiste route zijn. Maar ook dan wordt goed gekeken naar welke makelaar bij de klant past. Het kan zo zijn dat de verkoop nog even in de wacht gezet wordt omdat je eerst een andere woning wil kopen. Of misschien ligt de voorkeur net andersom. Door met PLM Real Estate Dating in gesprek te gaan, kom je er achter wat de juiste keuze voor jou is en wordt er ook een goede voorselectie voor je gemaakt. 

Ook met de restyling helpen ze je graag. Hiermee verhoog je snel de waarde van het pand en trek je meer en betere kijkers aan. Het restyleproces is maatwerk op uurtarief waarbij het eerste gesprek altijd gratis is. “Je bepaalt zelf je budget en samen kijken we hoe we daarmee het beste resultaat kunnen behalen” geeft Linaika aan. “Na een eerste gesprek en advies krijg je dan zelf de tijd om ‘rommel’ op te ruimen. Op de terugkomdag gaan we dan alles op de juiste plaats zetten en stylen. We werken zo veel mogelijk met wat er al is. Extra accessoires en/of planten blijven na de foto’s natuurlijk achter want bij een bezichtiging moet het huis er wel zo uit zien als op de foto.”

Praat je met Linaika of Miriam dan hoor je in alles hun drive om anderen te helpen. En dat is heel breed. Het maakt dan ook niet uit of je als klant al precies weet welke kant je op wil of dat je nog aan het oriënteren bent. Overigens is PLM Real Estate Dating niet alleen geïnteresseerd in verkopende partijen maar ook in (beginnend) investeerders. Of je nu een pand wil verkopen, verhuren, op zoek bent naar een vastgoedobject of een investeringsproject. Ze helpen je graag persoonlijke aandacht, hoogwaardige service en altijd een advies op maat waarbij transparante service centraal staat. 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.