Specialisten

Een eigen fijne plek voor jezelf of je gezin, dat wil toch iedereen? QFinancieel helpt daar graag aan mee door zorgvuldig te berekenen wat je financiële ruimte is. Zodat jij precies weet waar je aan toe bent en goed voorbereid op huizenjacht kunt gaan.


Het kopen van een nieuwbouwwoning is een belangrijke beslissing in je leven. Met een goed advies weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Ruben Steen en zijn collega Maurice Vieveen van QFinancieel zijn ervaren adviseurs en specialisten op het gebied van nieuwbouw. Het is hun core-business: per jaar regelen ze de financiering van meer dan honderdvijftig nieuwbouwhypotheken.

Onafhankelijk en deskundig

QFinancieel is een onafhankelijke financiële dienstverlener, die de rente en voorwaarden van alle geldvertrekkers met elkaar vergelijkt. Ruben en Maurice zijn beide al vijftien jaar hypotheekadviseur en kennen alle ins en outs van het vak. Hun kennis van nieuwbouw is groot. “Door die kennis weten we precies voor welke valkuilen we moeten waarschuwen”, zegt Ruben. “Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt het nodige kijken. Je kunt te maken krijgen met zaken als een bouwdepot, meerwerk, dubbele woonlasten en vertraging van de bouw. Omdat bezig zijn met een nieuw huis heel leuk is en dat ook vooral moet blijven, kun je de praktische en lastige zaken met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zoeken naar de meest gunstige financiële oplossing. Iedere situatie is anders, ons advies is dan ook altijd maatwerk. QFinancieel ontzorgt en staat het hele traject naast je. Vanaf het eerste vrijblijvende advies tot aan de oplevering van de woning.”

Zonder vakjargon

Heldere taal is voor de adviseurs een speerpunt. “Klanten zijn meestal aangenaam verrast als ze ervaren dat wij financiële zaken duidelijk uit kunt leggen, zonder vakjargon. We horen vaak dat ze door onze uitleg eindelijk snappen hoe het zit. Dat is ons doel. Je kunt er pas echt op vertrouwen dat je de juiste financiële keuzes maakt als je begrijpt waar je voor kiest. Wij wijzen je graag de weg als je door de bomen het bos niet meer ziet.”

Waardering van klanten

Dat klanten enthousiast zijn over de kennis en werkwijze van QFinancieel blijkt duidelijk uit de hoge score op Advieskeuze. Ook het contact met Steffie Kievits van de backoffice, wordt als prettig en efficiënt ervaren. “Wij vinden een persoonlijke band met onze klanten erg belangrijk. De looptijd van een hypotheek is meestal dertig jaar, dus we lopen een hele tijd met je mee. We geven altijd onze 06-nummers en zijn voor vragen telefonisch of via whatsapp zeer goed bereikbaar.

Duurzaamheid

QFinancieel houdt bij een nieuwbouwhypotheek rekening met duurzaamheidskortingen die de verschillende geldverstrekkers aanbieden. Ook bij een bestaande woning kun je kiezen voor verduurzaming. Niet iedereen weet echter hoe de financiering daarvan in zijn werk gaat. “Je kunt natuurlijk spaargeld gebruiken voor het verduurzamen van de woning. Een goede investering, want je ziet de lasten dalen en de woningwaarde stijgen. Maar ook als je niet genoeg eigen middelen hebt zijn er mogelijkheden. Wellicht kun je de huidige hypotheek ophogen. Op een bestaande hypotheek mag 106% van de waarde van de woning worden gefinancierd bij energiebesparende maatregelen. Als de verhoogde hypotheek gebruikt wordt voor woningverbetering, is ook de rente die je hierover betaalt fiscaal aftrekbaar.” Overweeg je om zonnepanelen aan te schaffen? Denk dan eens aan Q-Duurzaam, een nieuw initiatief van onder andere QFinancieel. Ruben en Maurice kunnen je er alles over vertellen.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak

De eerste adviesafspraak is bij QFinancieel altijd gratis en kan vaak al op korte termijn ingepland worden. Je bent welkom op kantoor, maar als je dat liever hebt kan het contact ook via beeldbellen en schermdelen plaatsvinden. “In het eerste gesprek krijg je bij ons alle informatie die we op basis van de aangeleverde stukken kunnen geven. Zoals welk bedrag je kunt lenen en de te verwachten maandlasten. We nemen uitgebreid de tijd om alles goed uit te leggen en alle vragen te beantwoorden die er zijn. Neem gerust vrijblijvend contact op, je bent welkom!”

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.