Lokaal nieuws maandag 15 oktober 2018

Volop kantoorruimte in Rotterdam

De Coolsingel, Rotterdam Alexander of lekker dicht bij het station? Waar zie jij jezelf iedere dag met je laptopje onder de arm naartoe gaan? Bij SKEPP zie je kantoorruimtes van iedere categorie in alle uithoeken van Rotterdam. Het is aan jou om te kiezen in welk deel van Rotterdam je wilt werken, daarom is het goed om snel je keuze te maken als het gaat om een geschikte werkplek. Sommige delen van de stad zijn namelijk erg populair. Bij SKEPP kun je letterlijk alle kanten op. Rotterdam wint steeds meer populariteit als werklocatie. De ruime opzet van de stad en een goed imago als zakelijk centrum, maken dat ondernemers zich hier graag vestigen. De moderne uitstraling van een kantoorruimte in Rotterdam geeft ook het imago van jouw bedrijf een boost. Juist daarom zijn de opties op de website van SKEPP alvast voor je uiteengezet. Een kantoorruimte kiezen wordt daardoor een stuk makkelijker. Zo heeft SKEPP op dit moment 74 kantoorpanden en 513 kantoorruimten in Rotterdam beschikbaar waar je zo in kunt. Bij SKEPP lopen ze jouw wensen stap voor stap na, om zo tot de beste kantoorruimte te komen. Eerst bekijken ze jouw gewilde locatie. Vervolgens kijken ze naar de uitstraling van het kantoorgebouw en de voorzieningen die in het pand aanwezig zijn. Met deze aanpak worden de mogelijkheden secuur uitgezocht, zodat alleen de beste opties overblijven.

Soort kantoorruimte

Wat is onmisbaar in jouw kantoorruimte in Rotterdam om jouw werk goed uit te kunnen voeren? Waarschijnlijk is ruimte voor een bureau een must, net als goede internetverbinding en een kast of kluis die op slot kan. Maar ook wensen als goede rolstoeltoegankelijkheid, voldoende parkeergelegenheid en een ruime vergaderplek kunnen op jouw lijstje staan. Wellicht vind je het prettig als het pand een sociaal hart kent, waarin je contacten met andere ondernemers kunt onderhouden. SKEPP maakt onderscheid in soorten kantoorruimten en de bijbehorende prijs. Van virtuele kantoorruimtes tot kantoorkamers en conventionele kantoorruimte. Deze soorten kantoren huur je via SKEPP:

• Virtuele kantoorruimte - vanaf €49,- p.m.
• Flexplekken - vanaf €99,- p.m.
• Werkplekken - vanaf €149,- p.m.
• Kantoorkamers - vanaf €249,- p.m.
• Conventionele kantoorruimte - vanaf €749,- p.m.

Eerst rustig rondkijken

Eerst kijken, dan huren. Dat geldt zeker voor een bedrijfspand waar je straks dagelijks te vinden bent. Kwalitatieve foto’s, video’s en 3D virtuele tours zijn een ideale manier om een goed inzicht van de beschikbare kantoorruimtes in Rotterdam. Op de website van SKEPP kun je eerst rustig rondkijken op basis van jouw wensen. Zo kun je ervan uitgaan dat jij straks iedere dag met plezier naar jouw eigen kantoorruimte in Rotterdam gaat. Natuurlijk kun je met vragen altijd terecht bij de professionals van SKEPP. Hiervoor hoef je alleen maar even de website te bezoeken. Daar zit namelijk altijd iemand voor je klaar om via chat jouw vragen te beantwoorden.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden