Lokaal nieuws maandag 03 december 2018

3 alternatieven voor TV kijken zonder kabel

Het fijne aan een nieuwbouwwoning is natuurlijk dat je helemaal vanaf het begin mag beginnen. Een nieuw energiecontract, en je woning helemaal inrichten zoals jij dat wilt. Het opvullen van scheuren in de muren of het altijd vervelende kabels wegwerken is ineens verleden tijd. Je kan en mag doen en laten wat je zelf wilt! Gelukkig komen er dan ook steeds meer oplossingen voor het kabelloos TV kijken op de markt. Zo heb je bij internet en tv van Telfort en andere aanbieders allerlei gemakkelijke alternatieven voor het TV kijken zonder kabel. Ideaal voor een extra televisie in de slaapkamer, op zolder of zelfs in de keuken. Hoef je niets meer te missen van je favoriete tv-shows, zelfs niet wanneer je staat te koken. We hebben de drie handigste voor je uitgepikt en meteen even op een rijtje gezet: hoef jij alleen nog maar te kiezen!

1. De Chromecast

Als je de Chromecast nog niet kent, dan is dit hét moment om er eentje aan te schaffen. Dit handige apparaatje wordt in de USB poort van het televisietoestel gestoken, en geeft je vervolgens (wanneer aangesloten op de WiFi verbinding) de mogelijkheid om vanaf telefoon, laptop of tablet te streamen. Een toffe Netflix film, een YouTube video of gewoon een leuke video die je nog op je telefoon had staan: het kan allemaal. Geen kabels, geen gedoe, gewoon een handig apparaatje achterin de televisie.

2. Handige apps

Heb je een smart TV? Dan is de kans dat je kabelloos televisie kunt kijken al aanwezig. Via de Smart TV kun je namelijk zonder kabel, apps als Netflix en Youtube afspelen. Heb je nu geen Smart TV, maar wil je wel zonder kabel televisie kunnen kijken? Installeer dan bijvoorbeeld de iTV app. Via deze app kun je televisie kijken waar, en wanneer je wilt. Ook in de badkamer of keuken dus!

3. Het digitale tv kastje

Het digitale tv kastje is niet meer dan een half A4tje groot, en kan dus vrijwel overal geplaatst worden. Met dit kastje heb je de mogelijkheid om niet alleen Netflix, maar ook live tv te kijken. Ideaal als je geen Netflix account hebt, of gewoon de laatste aflevering van Sterren dansen op het ijs nog een keer terug wilt kijken. Ook de handige opties als live tv pauzeren, opnames maken (en vervolgens opslaan in de Cloud) of Begin Gemist zijn allemaal aanwezig met dit handige apparaatje.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden