Lokaal nieuws donderdag 18 april 2019

De 4 voordelen van vouwgordijnen

Raamdecoratie voegt misschien wel de meeste sfeer aan je interieur toe maar het is erg lastig om de keuze te maken. Ieder huis en raam is anders en er is ook nog eens enorm veel keuze. Onze favoriet is het vouwgordijn en wij leggen uit waarom.

  1. Passend bij ieder interieur

Het aanbod vouwgordijnen is enorm, ze zijn in veel verschillende stoffen, kleuren en looks beschikbaar. Zo bestaan er losse vouwgordijnen voor een klassiek interieur en ook strakke gordijnen op maat voor een modern interieur. Het is aan jou welk vouwgordijn jij in je interieur vindt passen!

  1. Easy clean

Een ander voordeel van vouwgordijnen is het schoonmaken. Waar het schoonmaken van andere soorten gordijnen als lastige klus ervaren kan worden, is dit bij vouwgordijnen niet het geval. De stof van vouwgordijnen zit vaak aan het rolsysteem gemonteerd met klittenband. Hierdoor kun je de stof makkelijk demonteren en wassen in de wasmachine. Let op: de kwaliteit van de stof verslechtert per keer dat je het wast, niet te vaak doen dus. Vermijd daarnaast absoluut de droger wanneer je lang van je gordijnen wilt genieten!

  1. Energiebesparend

Overgordijnen of inbetween gordijnen zijn natuurlijk hartstikke sfeervol maar hangen vaak voor een radiator. Hierdoor kan de warme lucht niet verspreid worden wat ten koste gaat van je energierekening. Vouwgordijnen hangen alleen voor het raam waardoor de warmte van je radiator een vrije doortocht heeft!

  1. Ruimte

Met vouwgordijn op maat kun je zelf bepalen hoeveel lichtinval er doorkomt. Lichtinval zorgt voor een ruimer aanzicht in je ruimte waardoor je kamer een stuk groter oogt! Daarnaast kun je zelf bepalen hoe aanwezig je de vouwgordijnen wilt laten zijn in je interieur.

Vind je privacy belangrijk? Houd je vouwgordijnen dan lekker gesloten. Waar gewone gordijnen hoe dan ook kostbare ruimte van je woonoppervlak innemen, doen vouwgordijnen dit niet! Ideaal dus.

Hebben wij je kunnen overtuigen om over te stappen op vouwgordijnen?

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden