Lokaal nieuws vrijdag 21 juni 2019

Nieuwbouwwoning klaar? Verhuis met een studenten verhuisbedrijf uit Rotterdam

Een verhuizing naar een nieuwbouwwoning is over het algemeen een duur en intensief grapje. Er zijn namelijk ontzettend veel dingen die geregeld en betaald moeten worden. Daarom is het fijn als de verhuizing van je eigendommen wél op een goedkope en voor jou niet-intensieve manier kan gebeuren. 

Goedkoop en zorgeloos verhuizen

In de praktijk blijkt echter dat deze twee dingen niet zo vaak hand-in-hand gaan. Goedkope verhuisbedrijven baren je namelijk meer zorgen dan dat ze je uit handen nemen en de verhuisbedrijven die wel een kwalitatief goede verhuizing neerzetten geven je juist weer financiële zorgen.

Gelukkig bestaan er in Rotterdam nog wel verhuizers die een verhuizing zowel goedkoop als kwalitatief goed kunnen uitvoeren. Er bestaat namelijk een verhuisbedrijf in Rotterdam dat gerund wordt door goedkope, hardwerkende en serieuze studenten.

De voordelen van verhuizen in Rotterdam met behulp van studenten

Je eigendommen laten verhuizen door studentenverhuizers uit Rotterdam brengt de volgende voordelen met zich mee:

Goedkoop

Het grootste voordeel van verhuizen binnen Rotterdam met behulp van studenten is het feit dat zij het ontzettend goedkoop kunnen doen. Een student is nog jong en daardoor is het bedrijf waarvoor hij werkt veel minder geld kwijt aan loonkosten. In de rekening die u na de verhuizing ontvangt zijn dus veel minder loonkosten verwerkt dan in de rekening die u ontvangt als u de verhuizing door een andere partij zou laten uitvoeren.

Kwaliteit

Waarschijnlijk is de eerste gedachte die je nu te binnen schiet: ‘studenten, dan zijn onserieuze gasten die niet netjes met spullen om kunnen gaan’. Dit is een volkomen begrijpelijke gedachtegang, maar niettemin niet waar. Medewerkers van dit verhuisbedrijf uit Rotterdam worden namelijk goed opgeleid en tijdens de verhuizing voorzien van het beste verhuismateriaal. Daarnaast wordt er regelmatig aan klanten om een terugkoppeling gevraagd, dus de klanttevredenheid heeft ook niet te leiden onder de lage kostprijs.

Flexibel

Studenten hebben op heel wisselende tijden colleges en moeten bovendien veel aan zelfstudie doen. Daardoor zijn er eigenlijk altijd wel studenten die tijd hebben om een verhuizing te realiseren. Zodoende kun je op elk moment van de dag een verhuizing door het verhuisbedrijf uit Rotterdam laten realiseren. 

De tijden waarop je kunt verhuizen is niet het enige wat flexibel is, de verhuizing zelf is dat namelijk ook. Bij dit verhuisbedrijf betaal je namelijk per uur in plaats van per klus. Je kunt er dus bijvoorbeeld voor kiezen om zelf de verhuizing voor te bereiden en alleen het echte verplaatsen van de eigendommen uit te besteden. Ook is het mogelijk om alleen verhuishulpmiddelen als verhuisdozen, verhuiswagens, verhuisliften, verhuisdekens en ander inpakmateriaal te huren.

De verhuizing kunt u dus helemaal naar eigen budget en welbevinden inrichten.

Ervaring

Ondanks de nog jonge leeftijd van de (meeste) werknemers van het verhuisbedrijf uit Rotterdam beschikt het verhuisbedrijf over flinke ervaring. Sinds 2009 leveren ze namelijk al kwaliteit voor een studentenprijs.

Waarom verhuizen met behulp van een studenten verhuisbedrijf uit Rotterdam?

Goedkope en kwalitatief goede verhuizers waren lastig te vinden. Gelukkig bestaan er tegenwoordig een studenten verhuisbedrijf die de verhuizing graag op een goedkope en kwalitatief goede manier voor je uit handen wil nemen.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden