Mobiele airco
Lokaal nieuws maandag 07 maart 2022

Zo wordt verhuizen naar Rotterdam voordeliger!

Klaar om te verhuizen naar Rotterdam? Dan wordt het tijd om te sorteren wat je achter wilt laten én wat je mee wilt nemen naar je nieuwe woning. Maar wanneer het aankomt op de verhuisdag dan ben je vast bekend met dit probleem: het huren van een verhuisbus. Waar? Wat is je budget? Zijn er verborgen kosten? Hoe zit het met de borgsom? En wat gebeurt er met eventuele schade aan de verhuisbus?

Die stress is niet meer nodig. Verhuizen naar Rotterdam kan een stuk leuker én klimaatbewust. Want als het aankomt op een auto huren in Rotterdam dan kiezen mensen steeds vaker voor een deelauto.

Maar wat is ‘autodelen’ en waarom is het een betere optie voor je verhuizing?

Het concept autodelen is eenvoudig en goed voor het klimaat. Eén deelauto is namelijk goed voor 10 auto’s op de weg. Dat betekent dat als we massaal onze auto’s en busjes zouden delen, files al snel verleden tijd zijn. En wat te denken van de extra ruimte in je buurt en de flinke afname in CO2 emissies.

 

Voor je eerste verhuisbus kun je bij SnappCar terecht. Naast verhuisbusjes vind je hier ook allerlei andere soorten auto’s: gezinsauto’s, cabrio’s, sportauto’s, Tesla’s, oldtimers en meer. Deze auto’s zijn niet van SnappCar, ze zijn gewoon van mensen bij jou in de buurt.

Dus je huurt je verhuisbusje van iemand uit je (nieuwe) omgeving. Dat is voordeliger dan bij traditionele verhuurmaatschappijen, je bent volledig verzekerd en het is een superleuke manier om mensen uit je nieuwe stad te leren kennen. Een busje huren in Rotterdam is zo gepiept via de SnappCar app of via je desktop. Je maakt binnen een paar seconden een profiel aan en kunt direct een deelauto zoeken en huren.

Kies voor je volgende verhuizing - of die van je vrienden en familie - voor een deelauto. Je kunt al goedkoop een busje huren in Rotterdam via SnappCar. Volledig verzekerd, snel, klimaatbewust, en de leukste verhuizing die je zal meemaken. Kijk vandaag nog op SnappCar en ontdek het voordeel van autodelen.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden