Mobiele airco
Lokaal nieuws dinsdag 26 oktober 2021

Kies voor een comfortabel verpleegbed om te genieten van een goede nachtrust

Natuurlijk wil je genieten van een goede nachtrust. Daarom bezoek je De Suite website. Op die website vind je informatie over comfortabele verpleegbedden. Het zijn bedden die gemaakt zijn door echte vakmensen met een enorme kennis van slapen, en een passie voor het perfecte bed. Met een bed van De Suite weet je dus zeker dat je je leven lang kunt genieten van een goede nachtrust.

Een bed dat aansluit op jouw zorgbehoefte

Heb je nu of later een zorgbehoefte? Dan moet het verpleegbed daar natuurlijk aansluiten. Daarom is een perfect 1- of 2-persoons senioren bed altijd voorbereid op allerlei hulpmiddelen, zoals een papagaai of uitstaphulp. Uiteraard worden die hulpmiddelen pas geplaatst als de situatie daarom vraagt. Door bij ontwerpen van een senioren bed te denken aan de langere termijn, wordt levensloopbestendig en langer thuis wonen mogelijk gemaakt. Bij het ontwerpen van de onverslijtbare bedden worden alle details die voor senioren van belang zijn in het oog gehouden, zonder afbreuk te doen aan de vormgeving. Het bed dat aansluit op jouw zorgbehoefte kan dus precies in jouw eigen stijl worden gemaakt.

De juiste hoogte

Een comfortabel verpleegbed moet de juiste hoogte hebben. Waarom is de juiste hoogte van hun bed voor veel ouderen van belang? Omdat ouderen het vaak lastig vinden om op te staan uit een te laag bed. Dit kost vaak veel energie. Wat is de beste oplossing? Een bed dat gemaakt is in de juiste aanvangshoogte. Een bed heeft de juiste aanvangshoogte als je zonder veel moeite jouw voeten plat op de grond kunt zetten. Is dat het geval? Dan zit je stabiel op het bed. De instaphoogte van het bed moet ook goed zijn. Waarvan hangt de ideale instaphoogte, die varieert tussen de 45 en 65 cm, af? Die hoogte hangt niet alleen af van jouw lengte. Belangrijker voor de juiste hoogte is jouw heuphoogte. Daarom hebben mensen met lange benen een hoger bed nodig dan mensen met korte benen. De zithoogte van een comfortabel bed wordt daarom op maat gemaakt. Heb je een comfortabel bed? Dan is de zithoogte van jouw bed afgestemd op jouw lengte en op de moeite die je mogelijk hebt om in en uit jouw bed te stappen.

Een verstelbaar bed

Ben je op zoek naar een comfortabel verpleegbed? Aangeraden wordt om dan te kiezen voor een verstelbaar bed, want een senioren bed met een hoog laag verstelling biedt veel voordelen. Door te kiezen voor een hoog laag bed heb je veel gemak. Bukken is dan niet meer nodig en het bed kan met een rechte rug worden opgemaakt. Bovendien is het een voorbereiding op de toekomst. Een hoog laag bed maakt immers thuiszorg mogelijk. Wellicht krijg je in de toekomst moeite met opstaan. Door het bed eenvoudig wat hoger bij het uitstappen te zetten, kun je toch makkelijk opstaan. Natuurlijk kan een senioren bed elektrisch verstelbaar worden gemaakt. Het bed is dan voorzien van een elektrische hoofd- en voetverstelling, in combinatie met een kantelmechanisme.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden