SEO bureau
Lokaal nieuws dinsdag 18 januari 2022

Zaalverhuur in Rotterdam: wat zijn de voordelen?

Wil jij binnenkort een bedrijfsfeestje of een vergadering organiseren? Denk eens na over zaalverhuur Rotterdam bij een hotelketen. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan een professioneel team dat met je meedenkt, maar ook de overige faciliteiten die een hotel allemaal te bieden heeft. Dompel jouw gasten, werknemers of overige contacten onder in luxe!

Gratis parkeren

Over parkeerplaats hoef je niet in te zitten. De deelnemers aan de vergadering of de medewerkers waarvoor je een feestje organiseert hoeven ook niet een heel stuk te lopen. Ideaal! Er is volop parkeergelegenheid en ook voor de elektrische auto’s zijn er laadpalen. Daarnaast zijn hotels vaak goed bereikbaar met het OV. Zo kan iedereen, met of zonder auto en ver weg of dichtbij, gemakkelijk aanwezig zijn.

Moderne faciliteiten

Niemand wil tijdens een meeting de zweetdruppels van het voorhoofd hoeven vegen. Gelukkig hoeft dat ook niet, dankzij de aanwezige airconditioning. Wanneer je een vergaderruimte Rotterdam huurt, weet je trouwens ook zeker dat je bij hotelketen goed en effectief kan vergaderen dankzij de prima av-faciliteiten. Daarnaast is er voldoende daglicht aanwezig in de zalen, waardoor je niet in kunstlicht hoeft te werken. En wil je goed uitpakken, dan kun je ook nog de gehele aankleding laten verzorgen. Sowieso ben je er zeker van dat je een prachtige zaal huurt, die past bij de groepsgrootte en het doel van het event.

Lekker eten

Je hoeft je niet druk te maken over de lunch, een lekkere snack of het diner. Er is genoeg mogelijkheid om jouw medewerkers of gasten te voorzien van een buffet, luxe belegde broodjes met een soepje of een gezond tussendoortje. Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot koffie, thee, mineraalwater en frisdrank. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen waarbij een lunch, brunch of diner bij inbegrepen is. Wat is er nou fijner dan tijdens een vergadering even heerlijk culinair kunnen genieten?

Vergaderfaciliteiten

Naast goede apparatuur zoals een beamer, vind je in de vergaderzalen ook blocnotes, pennen, een flip-over, een vergaderkit en niet onbelangrijk: heerlijk zittende stoelen. Hierdoor wordt het vergaderen efficiënter en leuker! Ben je even klaar met vergaderen, dan is het belangrijk om even een frisse neus te kunnen halen op het loungeterras om te genieten van het zonnetje. Zo wordt vergaderen nog leuk! Je kunt bijvoorbeeld vergaderen in een boardroam, waar je tot maximaal 10 personen kwijt kunt. Ook kun je kiezen voor een andere zaal. Alles geheel naar jouw wens. Ook is er gratis en goedwerkende Wi-Fi aanwezig.

Hybride vergadering

Wanneer werknemers liever thuisblijven of wanneer er werknemers in het buitenland verblijven die wel graag aanwezig willen zijn, kun je kiezen voor een hybride vergadering of een hybride congres. Op die manier kun je het aantal aanwezigen flink uitbreiden binnen de geldige coronarestricties. En dankzij handige tools als Mentimeter of Kahoot kan iedereen deelnemen. Zo heeft iedereen de keus om offline of online aanwezig te zijn.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden