energie vergelijken
Lokaal nieuws donderdag 23 juni 2022

Oude pallets inleveren? Zo krijg je er nog veel geld voor

Hier is een interessante manier om extra geld te verdienen: het zogenaamde houten pallet verzamelen en recyclen. Houten pallets worden over het hele land en over de hele wereld gebruikt. Bedrijven gebruiken ze om goederen van de ene plaats naar de andere te vervoeren.

Mensen verzamelen ze dan. Ze laten ze buiten hun bedrijf staan voor iedereen die ze wil oprapen. Ze gooien deze pallets gewoon weg en vervoeren ze naar een andere locatie voor doorverkoop. Voor al die mensen die op zoek zijn naar manieren om extra geld te verdienen, is dit een kans om pallets te verzamelen en ze verkopen aan andere bedrijven. Als je tijd en moeite in stelt zal het netto uitkomen.

Hier zijn enkele antwoorden op vragen die u kunt hebben over het recyclen van houten pallets. Leer hoe je het moet doen en hoeveel je kunt verdienen. Als je toegang hebt tot veel houten pallets, kan dit een levensvatbare bijverdienste voor je zijn.

Hoeveel kosten de pallets?

De prijs die u voor uw pallets krijgt, hangt af van een aantal factoren. Als uw pallets in goede staat zijn, zullen ze voor meer kunnen verkopen. Pallet prijzen variëren van €0,50 cent per stuk tot €4 per stuk.
De prijs die u krijgt per pallet hangt af van deze factoren:
• Waar je woont
• Hoeveel recyclers zijn er in de buurt
• Hoeveel recyclebedrijven bereid zijn te betalen

Als je kwaliteitspallets levert, kun je misschien een paar klanten verdienen die bereid zijn er voor meer te betalen dan wel normaal. Door de juiste klanten te vinden, kun je waardevol geld verdienen.

Bedrijven die pallets nodig hebben voor verzending zullen als u hen kan helpen hun kosten te halveren, graag geld besparen. Als u ze ook kunt helpen het extra geld te besparen door gerecyclede pallets te kopen, bespaart u hun heel wat extra geld.

Vergeet niet dat de bedrijven die u bedient zullen willen weten of u aan hun behoeften kunt voldoen. Ze willen dat u in staat bent om aan hun dagelijkse of wekelijkse vraag naar pallets te voldoen. Ook nog goede service te bieden.
Om uw bedrijf te ondersteunen, is het mogelijk dat bedrijven uw bedrijf op regelmatige basis willen.
Bonussen: In de meeste gevallen wordt de palletverkoop op kasbasis afgehandeld. Dit betekent dat u het verdiende geld in handen heeft zodra u de pallets aflevert op de aangegeven locatie. U hoeft geen twee weken te wachten om betaald te worden.

Wie wil een palet van houten kopen?

Wanneer je geld wilt verdienen met het recyclen van houten pallets, heb je verschillende mogelijkheden om pallets in te leveren voor geld, zowel per vorm als per grootte. Het hangt af van waar je woont in welke mate de klanten willen betalen. Wat zou je doen als je wist dat hoe groter de stad waarin je woont, hoe meer plaatsen je zult hebben die houten pallets kopen? Hier zijn enkele opties voor het vinden van plaatsen om uw houten pallets te verkopen.

Verkopen aan lokale fabrikanten

In een gebied waar veel productiebedrijven zijn, kan het erg handig zijn om uw gerecyclede houten pallets te verkopen. Bezoek verschillende hoofdkantoren van bedrijven of bel ze op. Probeer te verkopen aan een stuk gerecyclede houten pallets en beginonderhandelingen over prijs waarmee u winst maakt en ieder bedrijf in de wereld geld bespaart.

Verkoop aan palletkopers

Pallet maakbedrijven, zoals Palletcentrale, zijn overal en zij zorgen ervoor dat houten pallets niet levenslang op de vuilstortplaats belanden. Soms hergebruiken de bedrijven de pallets. Soms kunnen zij ook pallets doorverkopen. In gevallen waarin pallets niet meer te repareren zijn, malen ze ze vaak tot houtmulch en verkopen ze ze aan degenen die mulch nodig hebben.

 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden