energie vergelijken
Lokaal nieuws woensdag 07 september 2022

De beste apps voor het bouwen van een huis in Rotterdam

Het bouwproces van een huis is voor iedereen stressvol. Van het prijskaartje tot de steeds langer wordende To-Do lijst, er is een hoop om je zorgen over te maken bij het bouwen van een huis. Gelukkig kun je de stress verminderen door gebruik te maken van een sim only aanbieding. Dit zorgt er namelijk voor dat je overal en nergens een internetverbinding hebt op je smartphone. Zodoende kun je altijd bezig zijn met het bouwen van je woning in Rotterdam, terwijl je ook nog eens de volgende apps kunt downloaden voor hulp.

Home Design 3D

Home Design 3D is een app waarmee je je ruimten (plattegronden) in 2D of 3D kunt ontwerpen. Je kunt met Home Design 3D ook nog eens virtueel meubels en andere huisdecors in de plattegrond plaatsen. Om je te helpen de perfecte indeling voor elke kamer te bepalen, biedt Home Design 3D een database met meer dan 1.000 meubelstukken en woondecoraties die je op je plattegrond kunt plaatsen. Je kunt ook objecten bewerken om de vorm ervan te veranderen om je specifieke meubels na te bootsen. Dat helpt je beslissen of die vreemd gevormde bank wel past. 

Houzz

Als je nog niet van Houzz hebt gehoord, download de app dan nu. Houzz is een geweldige site voor woningontwerp en biedt deskundig advies, miljoenen ontwerpideeën, talloze producten voor je huis en aanbevolen lokale woningprofessionals. Met de app en website kun je je ideeën en inspirerende projecten opslaan, zodat je deze ideeën opnieuw kunt bekijken en delen met je familie en je bouwer. Er is ook een schetsfunctie op de Houzz-app waarmee je ideeën en notities op foto's kunt tekenen voor toekomstige referentie.

iScape Landscape Designs

iScape maakt het aanleggen van je nieuwe huis eenvoudig en leuk! Voordat je je handen vuil maakt, gebruik je deze handige app om je droomtuin te plannen en te delen met je echtgenoot, vrienden en zelfs je hoveniersploeg. Het beste deel van deze app? Je kunt alle producten direct vanuit de app kopen en aan huis laten leveren! Natuurlijk hoeft dit niet beslist, je kunt ze ook bij een andere winkel kopen.

Wunderlist

Als je een gloednieuw huis aan het bouwen bent, is je To-Do Lijst lang en overweldigend. Wees productiever, georganiseerder en klaar voor alles door de Wunderlist app te downloaden. Maak een door To-Do List met vervaldata, voeg herinneringen toe zodat je nooit de belangrijke dingen vergeet, deel je lijsten en delegeer zelfs taken. De Wunderlist app synchroniseert met je telefoon, tablet en je computer waardoor het gemakkelijk is om bij te blijven met je veeleisende lijstjes.

iHandy Carpenter

Stel je voor dat je een gemakkelijk, handig timmermansgereedschap in je zak hebt! De iHandy Carpenter app bevat 5 professionele tools: een schietlood, waterpas, waterpas, stalen gradenboog, en een stalen liniaal. Perfect voor het meten van verticale lijnen, het waterpas stellen van vlakke oppervlakken, en het meten van hoeken en inches/centimeters. Met de iHandy Carpenter kun je zo ongeveer alles meten!

 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden