energie vergelijken
Lokaal nieuws donderdag 17 november 2022

Wat zijn de voordelen van vloerverwarming?

De meeste nieuwbouwwoningen worden tegenwoordig bij aanbouw voorzien van vloerverwarming. Dit komt doordat vloerverwarming een aantal belangrijke voordelen heeft ten opzichte van traditionele verwarming met radiatoren.

Niets voelt zo comfortabel aan als vloerverwarming. Als het buiten vriest is het werkelijk een genot als je over een verwarmde vloer loopt. Vloerverwarming zorgt ook voor een gelijkmatige verdeling van de warmte in de ruimte, wat met radiatoren niet mogelijk is. Met radiatoren heb je altijd temperatuurverschillen en koude plekken en moet je meer stoken om hetzelfde comfortabele warme gevoel te creeren in een ruimte.

Zo zijn er veel redenen om voor vloerverwarming te kiezen. Overweeg je om jouw nieuwe houten vloer met vloerverwarming te combineren en wil je weten wat de voordelen van vloerverwarming zijn?

Lees het volledige bericht op

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden