Lokaal nieuws woensdag 17 mei 2023

Duurzaam isoleren van jouw kantoor: zo doe je dat

Als bedrijfseigenaar wil je niet alleen geld besparen, maar ook bijdragen aan een beter milieu. Het isoleren van jouw kantoor is daar een goede eerste stap voor. Niet alleen zorgt het voor een aangenaam klimaat in het gebouw, het kan ook zorgen voor een flinke besparing op de energierekening. In dit artikel geven we je tips over hoe je jouw kantoor duurzaam kunt isoleren.

Vervang enkel glas door dubbel glas

Een van de meest effectieve manieren om jouw kantoor te isoleren is het vervangen van enkel glas door dubbel glas. Dit zorgt voor een betere isolatie en minder warmteverlies. Het kan een flinke investering zijn, maar het verdient zichzelf vaak snel terug door een lagere energierekening.

Investeer in goede isolatie

Goede isolatie is niet alleen belangrijk voor het glaswerk, maar ook voor de muren, vloeren en daken van het kantoorpand. Het voorkomt warmteverlies en zorgt voor een comfortabeler binnenklimaat. Daarnaast vermindert het geluidsoverlast van buitenaf.

 

kies voor duurzame materialen

 

Bij het isoleren van jouw kantoor is het belangrijk om te kiezen voor duurzame materialen. Denk bijvoorbeeld aan isolatiemateriaal van natuurlijke vezels, zoals hennep of wol. Deze materialen zijn niet alleen duurzaam, maar hebben ook een hogere isolatiewaarde dan traditionele materialen zoals glaswol.

Laat het over aan een professional

Het isoleren van jouw kantoor is een flinke klus die het beste kan worden uitgevoerd door een professional. Een glaszetter of isolatiebedrijf kan jou adviseren over de beste manier van isoleren en welke materialen het meest geschikt zijn voor jouw kantoorpand.
 

Wil je jouw kantoor duurzaam isoleren en ben je op zoek naar een professionele glaszetter in Rotterdam? Neem dan contact op met Van der Have Glas. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van dubbel glas en het isoleren van kantoorpanden.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden