Lokaal nieuws woensdag 18 maart 2020 Bron: Het Zuider

Nieuwe data woonbeurs Rotterdam

Nog even geduld… Het ZuideR komt eraan, dat lieten we je een maand geleden weten via onze digitale nieuwsbrief. Door alle perikelen rondom het Corona-virus laat de officiële Start Verkoop nog even op zich wachten. Maar de voorbereidingen zijn in volle gang. Via deze nieuwsbrief houden we je daar geregeld van op de hoogte. Als alles meezit pakken we in mei groots uit. Nog even geduld dus…   Team Het ZuideR

Nieuwe data Woonbeurs Rotterdam

Eerder hebben we je van harte uitgenodigd onze stand te bezoeken op de Woonbeurs Rotterdam. Deze uitnodiging staat nog steeds, echter met een nieuwe datum. In verband met het Corona-virus is de organisatie genoodzaakt de beurs te verzetten. Je bent nu van harte welkom op zaterdag 27 en zondag 28 juni in het WTC aan het Beursplein 37 in Rotterdam van 12.00 tot 17.00 uur. Schrijf het vast in je agenda!

Meer weten over Het Zuider

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden