Lokaal nieuws vrijdag 03 april 2020 Bron: De Vorstin

14 april start verkoop De Vorstin !

Goed nieuws! Op dinsdag 14 april om 12.00 uur starten we de ONLINE verkoop van De Vorstin.  Wij hebben alle woningen online geplaatst zodat je nu al kunt kijken naar welk woningtype je interesse uitgaat. In je woonaccount kun je nu ook aangeven waar jouw voorkeur ligt. Definitief inschrijven op een of meerdere bouwnummers is mogelijk vanaf 14 april.

 

Kies je voor de royale woningen type Eiland met uitbouw van 3.25 meter en riante tuinen, of gaat je voorkeur uit naar het charmante en dorpse karakter van type Dorp met een onderscheidende verdiepingsindeling. Bij dit type beschik je over een inloopkast grenzend aan de masterbedroom. Type Maas onderscheidt zich door een fijne ligging aan de Benedenstraat met de gezellige voortuin en beschikt tevens over een fijne besloten achtertuin op het zuiden. Aan jou de keuze. 

Wil jij graag wonen in De Vorstin? 

 

Doe dan nu al de financiële check, zodat je weet welk type binnen jouw mogelijkheden valt. De check kan bovendien in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op één bouwnummer, kijken wij of de kandidaat een financiële check heeft gedaan. De check geeft aan wat jij bij de bank kunt lenen.  

 

Wil jij weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn?

 

Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met:

 

 Hypotheek Platform Rotterdam

Aelbrechtskade 65

3022 HP Rotterdam

 

Telefoon: 010 - 750 1 750

E-mail: rotterdam@hypotheekplatform.nl

 

Wij hopen jou te mogen verwelkomen als een van de kopers van een fijne woning in De Vorstin.

Met vriendelijke groet,

 

Commercieel team De Vorstin IJsselmonde

Meer weten over De Vorstin

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden