Lokaal nieuws dinsdag 14 april 2020 Bron: De Vorstin

De Vorstin - Verkoop gestart!

De Vorstin - Verkoop gestart!

De online verkoop van De Vorstin is vandaag 14 april 12.00 uur van start gegaan!

In je eigen account vind je het digitale inschrijfformulier. Met dit formulier kan je inschrijven op de bouwnummers van jouw keuze. 

Heb jij aanvullende vragen?
Dan nodigen wij jou heel graag uit voor het telefonisch spreekuur op donderdag 16 april van 11.00 – 13.00 uur. Er zijn dan meerdere makelaars beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden. De makelaars zijn bereikbaar op telefoonnummer 010 - 414 7600.

Wil jij graag wonen in De Vorstin?
Doe dan nu alvast de financiële check, zodat je weet welk type binnen jouw mogelijkheden valt. De check kan bovendien in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op één bouwnummer, kijken wij of de kandidaat een financiële check heeft gedaan. De check geeft aan wat jij bij de bank kunt lenen. 

Wil jij weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met: 

Hypotheek Platform Rotterdam

 Aelbrechtskade 65

 3022 HP Rotterdam

 Telefoon: 010 - 750 1 750

 E-mail: rotterdam@hypotheekplatform.nl

 

Wij hopen jou te mogen verwelkomen als een van de kopers van een fijne woning in De Vorstin.

Meer weten over De Vorstin

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden