Lokaal nieuws vrijdag 17 april 2020 Bron: De Vorstin

Digitaal Inschrijfformulier

Wonen in De Vorstin – Digitaal Inschrijfformulier

 

14 april is de online inschrijving voor de woningen van De Vorstin gestart: 13 duurzame eengezinswoningen in het hart van Oud IJsselmonde rondom een besloten hofje. Lees hier hoe dit in zijn werk gaat en hoe je in aanmerking komt voor een woning!

 

De verkoop van De Vorstin is op 14 april 2020 gestart. Tot deze dag kon je via de wonenindevorstin.nl je eigen account aanmaken en je voorkeuren aangeven voor een van de bouwnummers.

 

Vanaf 14 april 12:00 uur is het ‘Digitaal Inschrijfformulier’ in je eigen account zichtbaar. Op het online inschrijfformulier vul je jouw persoonlijke gegevens in en geef je je bouwnummers op, waarin je interesse hebt. Je rondt je inschrijving vervolgens af door deze digitaal te ondertekenen en te klikken op 'Inschrijven'. 

Let op: de inschrijving sluit as dinsdag 21 april om 19.00 uur.

Meer weten over De Vorstin

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden