Lokaal nieuws vrijdag 16 oktober 2020 Bron: De Vorstin

Wij gaan bouwen!

Goed nieuws! In de eerste week van december gaan wij starten met de bouw van De Vorstin!

De aannemer is al druk met de voorbereiding en in de eerste week van december gaan de eerste palen de grond in. Naar verwachting kunnen de kopers in 2021 de nieuwe woning betrekken. Zodra de bouw start hopen wij de kopers uit te nodigen voor een feestelijke eerst paal handeling als de maatregelen van het RIVM dit toelaten. Wij zullen de kopers hier persoonlijk over informeren.

Tijdens het verkoopproces zijn de woningen nog enigszins aangepast met betrekking tot de zogenaamde dove gevels. Dit betekent dat alle woningen de beschikking hebben over drie slaapkamers op de eerste verdieping! De zolders zijn voorzien van vloerverwarming, de woningen worden opgeleverd met openslaande deuren naar de tuin én bouwnummers 1 t/m 6 beschikken over een riante uitbouw aan de tuinzijde.

Heb jij interesse in een woning in De Vorstin?

Dit is nog mogelijk, er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Informeer snel bij de makelaar na de actuele beschikbaarheid, dan kun jij ook in 2021 wonen dicht bij de stad in een uiterst duurzame en comfortabele woning in De Vorstin, welkom!

Meer weten over De Vorstin

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden