SEO bureau
Lokaal nieuws donderdag 15 juli 2021 Bron: Het Zuider - Paviljoen

Het Zuider nieuwsbrief - De online verkoop van Fase 2 is gestart!

Om 12:00 uur is de verkoop van de 15 Paviljoenwoningen gestart. Bekijk op de website de brochure, de verkooptekeningen, technische omschrijvingen en meer en maak jouw keuze. Meld je aan via het aanmeldformulier en de makelaar neemt contact met je op. Succes!  Het Zuider nieuwsbrief - juli 2021

Nieuwe impressie Het ZuideR Paviljoens 
DE ONLINE VERKOOP VAN FASE 2 IS GESTART!


Het is zo ver… zojuist zijn de 15 Paviljoenwoningen van fase 2 in Het ZuideR in verkoop gegaan. Ga naar de website, log in op je persoonlijke account en het wijst zich verder vanzelf. Vul alle gevraagde informatie in, geef aan naar welke woning(en) je voorkeur uitgaat en dan… duimen maar. Je kunt je inschrijven tot en met zondag 1 augustus aanstaande. Maar lees eerst even deze nieuwsbrief. 

Team het ZuideR
 
Inschrijving geopend

Om 12:00 uur is de verkoop van de 15 Paviljoenwoningen gestart. Bekijk op de website de brochure, de verkooptekeningen, technische omschrijvingen en meer en maak jouw keuze. Meld je aan via het aanmeldformulier en de makelaar neemt contact met je op. Succes!

 Schrijf je in  
Het kan tot 1 augustus

Je kunt je inschrijven tot en met 1 augustus 12:00 uur. Binnen twee dagen daarna krijg je dan te horen of je tot de gelukkigen behoort. De Paviljoenwoningen worden niet toegewezen op volgorde van inschrijving. Neem dus de tijd, lees alle informatie goed door en verstuur pas dan je volledig ingevulde inschrijfformulier.   Laatste plekken voor een rondleiding

Als het goed is, heb je je aangemeld voor een rondleiding op de bouwlocatie. Vandaag zijn we de hele dag aanwezig en leiden we geïnteresseerden in kleine groepjes rond. Heb je je nog niet aangemeld? Het kan nog! Er zijn nog enkele plekken vrij om 18.00 uur.

 Meld je aan voor de rondleiding Actie: aantrekkelijke aankoopkorting

Ben je serieus geïnteresseerd en schrijf je je in voor een woning in fase 2? Dan profiteer je van een aantrekkelijke aankoopkorting als je snel je optie verzilvert en vervolgens vóór 10 september 2021 je koopcontract tekent. Vraag de makelaar naar de voorwaarden. 


Volg jij ons al op social media?


Meer weten over Het Zuider - Paviljoen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden