De Raedt

Rotterdam
Actueel aanbod

€ 620.000,- tot € 620.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
133 - 133m2
Inhoud
359 - 359m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

De Raedt
In De Raedt worden 51 luxe appartementen met verschillende oppervlakten én vaak met hoge plafonds gerealiseerd. Alle appartementen hebben een eigen berging en de meeste appartementen hebben ook een eigen parkeerplaats in het gebouw.

Dit appartement kijkt uit over de groene Heemraadssingel en is voorzien van 3 kamers.

Bruisend hart
Op de hoek van de levendige Mathenesserlaan en de statige Heemraadssingel is in 1903 een Sanatorium gebouwd, het is het gebouw dat we nu kennen als het Albeda College. Volgend jaar schittert het appartementencomplex als De Raedt. De Heemraadssingel en Mathenesserlaan vormen het bruisende hart van een oud stuk Rotterdam. De originele gevels en statige imago van de buurt geven een gevoel van authenticiteit en Rotterdamsche Grandeur, iets waar jij deel van uit kan maken. Ga je voor een appartement aan de zijde van de statige Heemraadssingel of voor een appartement aan de levendige Mathenesserlaan?

De Raedt biedt veel unieke mogelijkheden. Het pand creëert een mix van wonen met grootstedelijke allure én ongedwongen Rotterdamse levendigheid.

Planning – De transformatie is gestart!
Eind 2018 is de transformatie van het oude Albeda College gestart. Dit beeldbepalende gebouw in Rotterdam zal een bouwtijd hebben van ongeveer 16 maanden.

De duurzaamheidshypotheek
Omdat De Raedt zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.

Ik wil meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Raedt
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
51 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 620.000,- tot € 620.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden