De Raedt

Rotterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen in De Raedt.
In het Nieuwe Westen, op de hoek van de statige Heemraadssingel en levendige Mathenesserlaan, wordt op stijlvolle wijze het voormalige Albeda College getransformeerd tot een écht Rotterdams woongebouw. Na de transformatie zal het pand 51 luxe koopappartementen bevatten waaronder 3 exclusieve penthouses.

De locatie en de afwijkende hoogte maakt het pand uniek en creëert een mix van wonen met grootstedelijke allure én ongedwongen Rotterdamse levendigheid. De Heemraadssingel is hier op zijn mooist. De singel begrenst de wijk in het oosten en loopt vanaf de noordelijke Beukelsdijk tot aan de Rochussenstraat.

De bebouwing aan deze straten bestaat hoofdzakelijk uit herenhuizen, waarvan een deel wordt gebruikt als kantoor en een deel als woningen. Het Nieuwe Westen heeft goede voorzieningen op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg. De Vierambachtsstraat en de Nieuwe Binnenweg zijn de belangrijkste winkelstraten. Aan het Tidemanplein ligt het drukbezochte Post West: een wijkcentrum waar voor jong en oud van alles te doen is.

Woningen in De Raedt
Er komen circa 51 luxe appartementen met verschillende oppervlakten én vaak met hoge plafonds in De Raedt. Bijna alle appartementen zullen ook een eigen berging en parkeerplaats in het gebouw hebben. Gaat u voor een appartement aan de zijde van de statige Heemraadssingel of voor een appartement aan de levendige Mathenesserlaan?

Het woonprogramma van De Raedt is opgedeeld in:

*3 appartementen op de begane grond tussen de 50m2 en 65m2 woonoppervlak
*3 appartementen op de begane grond tussen de 70m2 en 115m2 woonoppervlak
*24 driekamerappartementen met een woonoppervlakte van circa 100m2
*6 appartementen met een woonoppervlakte van circa 110m2
*12 ruime appartementen met een woonoppervlakte van circa 135m2
*3 exclusieve penthouses die variëren in woonoppervlakte tussen de 150m2 en 200m2

Planning
De start van de verkoop voor De Raedt staat gepland in mei 2018. Prognose is dat eind 2018 wordt gestart met de transformatie van dit bijzondere beeldbepalende gebouw in Rotterdam. De Bouwtijd is geschat op ongeveer 13 maanden.

interesse
Kunt u niet wachten en wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf u vrijblijvend in via het interesseformulier op deze site.

Of neem contact op met één van de makelaars van De Raedt: 
Ooms Makelaars te Rotterdam via telefoonnummer: 010 - 424 88 88 
MAARTENMakelaardij te Rotterdam via telefoonnummer: 010 - 81 81 487.

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Raedt
Start verkoop
2018 (2e kwartaal)
Koopwoningen
55
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden