De Raedt

Rotterdam
Actueel aanbod

€ 409.000,- tot € 1.445.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
102 - 214m2
Inhoud
275 - 575m3
Aantal kamers
3 - 4

Over dit project

Wonen in De Raedt.
In het Nieuwe Westen, op de hoek van de statige Heemraadssingel en levendige Mathenesserlaan, wordt op stijlvolle wijze het voormalige Albeda College getransformeerd tot een écht Rotterdams woongebouw. Na de transformatie zal het pand 51 luxe koopappartementen bevatten waaronder 3 exclusieve penthouses.

De locatie en de afwijkende hoogte maakt het pand uniek en creëert een mix van wonen met grootstedelijke allure én ongedwongen Rotterdamse levendigheid. De Heemraadssingel is hier op zijn mooist. De singel begrenst de wijk in het oosten en loopt vanaf de noordelijke Beukelsdijk tot aan de Rochussenstraat.

De bebouwing aan deze straten bestaat hoofdzakelijk uit herenhuizen, waarvan een deel wordt gebruikt als kantoor en een deel als woningen. Het Nieuwe Westen heeft goede voorzieningen op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg. De Vierambachtsstraat en de Nieuwe Binnenweg zijn de belangrijkste winkelstraten. Aan het Tidemanplein ligt het drukbezochte Post West: een wijkcentrum waar voor jong en oud van alles te doen is.

Woningen in De Raedt
Er komen 51 luxe appartementen met verschillende oppervlakten én vaak met hoge plafonds in De Raedt. Alle appartementen hebben een eigen berging en de meeste appartementen hebben een ook een eigen parkeerplaats in het gebouw. Gaat u voor een appartement aan de zijde van de statige Heemraadssingel of voor een appartement aan de levendige Mathenesserlaan?

Het woonprogramma van De Raedt is opgedeeld in:

*6 Urban Appartementen op de begane grond tussen de circa 50 m2 en 115 m2 woonoppervlakte. 
*24 City Appartementen op de 1e t/m 6e verdieping met een woonoppervlakte van circa 100 m2. 
*18 Avenue Appartementen op de 1e t/m 6e verdieping tussen de circa 125 m2 en 135 m2. 
*3 exclusieve Grandeur penthouses die variëren in woonoppervlakte tussen de circa 150 m2 en 210 m2. 
Planning
De prognose is dat eind 2018 wordt gestart met de transformatie van dit bijzondere beeldbepalende gebouw in Rotterdam. De Bouwtijd is geschat op ongeveer 13 maanden.

Interesse
Heeft u interesse in één van de nog beschikbare woningen in De Raedt? Vul het interesseformulier in of neem direct contact op met één van de makelaars:
- Ooms Makelaars te Rotterdam via telefoonnummer: 010 - 424 88 88 
- MAARTENMakelaardij te Rotterdam via telefoonnummer: 010 - 81 81 487.

Financieringsmogelijkheden:
Bent u benieuwd naar uw financieringsmogelijkheden voor een woning in De Raedt? Dan kunt u contact opnemen met VORM Finance, via telefoonnummer: 0186-618777.
 

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Raedt
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
51 (waarvan 37 beschikbaar)
Prijs
€ 409.000,- tot € 1.445.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden