Van Vollenhovenkwartier

Rotterdam
Actueel aanbod

€ 260.000,- tot € 260.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
75 - 75m2
Aantal slaapkamer(s)
1

Over dit project

Wonen met Rotterdamse klasse
In het historische Scheepvaartkwartier kan jouw toekomst liggen! Als bewoner van het Van Vollenhovenkwartier geniet je iedere dag van de grandeur van deze monumentale wijk. In enkele stappen van je thuis vind je Michelin-waardige restaurants, topmusea, klassieke stadsparken en een prachtige historische haven. Een Rotterdams juweel.
De ruimtelijke citylofts en appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben veel lichtinval door de grote ramen met een stijlvolle entree en atrium in het gebouw. Je kunt relaxen of je buren ontmoeten op de daktuin met prachtige doorkijkjes naar de stad. Op de begane grond is er ruimte voor ondernemers met sterke concepten, waardoor Van Vollenhoven zal uitgroeien tot een echt stadskwartier met allure.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Van Vollenhovenkwartier
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
209 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 260.000,- tot € 260.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden