energie vergelijken

Eden District

Rotterdam - Centrum
Actueel aanbod

€ 695.000,- tot € 2.400.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
152 - 366m2
Kaveloppervlak
1 - 1m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Eden District ligt in het Lloydkwartier in Rotterdam. Op de Lloydpier, dus aan twee kanten aan de Maas. Een unieke plek waar je de havensfeer nog volop voelt en de kwaliteit van wonen voorop staat. Je woont hier rustig, met alles in de buurt. Lopend, met de fiets, de metro of watertaxi ben je in no time in de stad of in andere wijken van Rotterdam, zoals het oude Westen, het Scheepvaartskwartier en Delfshaven.

Eden District bestaat uit drie deelplannen: Waterfront, Riverside en The Gardens met één- en tweelaagse appartementen, diverse stadswoningen en luxe penthouses. In het centrum van de bebouwing ligt de verborgen tuin. Een groene oase, als tegenhanger van de stoere kades van de Lloydpier, die uitnodigt tot spelen, ontmoeten en gezamenlijke activiteiten. In het ontwerp zie je nauwelijks verharding en vooral veel groen: mooie platanen, vogel-, vlinder- en bijvriendelijke bloemen en struiken en natuurlijke speelaanleidingen. Een hellinkje bijvoorbeeld of een stevige boomtak waaraan je een schommel kunt hangen. Maar er is ook ruimte voor een moestuin of een barbecueplaats bijvoorbeeld.

Beschikbaar aanbod
Riverside en Loods Bali zijn uitverkocht. Er is nog een beperkt aanbod appartementen en penthouses beschikbaar in Waterfront en een aantal stadswoningen in Loods Borneo.
Eden District is in aanbouw. In het voorjaar van 2022 kun je hier al wonen!

Sustainable & Circulair
Natuurlijk hebben we diverse duurzame oplossingen in de plannen geïntegreerd. Zo combineert het Powernest aan de maas zon en wind als energiebron en worden op de hoogste daken PV- panelen toegepast. En we zorgen voor minder puin op de afvalberg: De bakstenen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en gevelplaten van gerecycled koper.
Een innovatief warmte-koude-opslagsysteem zorgt bovendien voor het verwarmen en koelen van de woningen. Het systeem maakt het mogelijk om het warmteoverschot tijdens warme dagen te benutten voor de warmtebehoefte tijdens koude dagen. En andersom.

Parkeren in Eden District
Rondom de wortels van de platanen liggen 103 ondergrondse parkeerplaatsen in de parkeergarage. De in- en uitgang van de parkeergarage ligt aan Loods Borneo. Bijna alle woningen beschikken automatisch over een eigen parkeerplaats (à € 29.500,-) en voor een aantal luxe appartementen zoals de penthouses zijn twee parkeerplaatsen gereserveerd. Daarnaast zijn twee plaatsen gereserveerd voor deelauto’s. Ook je fiets pak je gemakkelijk. Dichtbij alle drie de toegangspoorten is er een fietsenstalling op de begane grond.

Planning
Eden District is in aanbouw. Over zo’n anderhalf jaar, dus medio 2022, zullen de woningen klaar zijn. Een groot aantal appartementen en stadswoningen is reeds verkocht, maar er is nog beperkt aanbod. Het beschikbare aanbod kun je bekijken in de woningzoeker.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eden District
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
95 (waarvan 24 beschikbaar)
Prijs
€ 695.000,- tot € 2.400.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning, Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Stadsverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden