Eden District

Rotterdam - Centrum
Actueel aanbod

€ 450.000,- tot € 1.691.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
113 - 213m2
Kaveloppervlak
1 - 1m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Maak kennis met Eden District. Een echt Rotterdams project, gelegen aan de Nieuwe Maas en de Schiehaven op de historische Lloydpier, tussen Loods Bali en Borneo. Daar waar de boten ooit naar Indië vertrokken. Hier vind je ruime woningen grenzend aan de groene binnentuin. Maar naast het wonen tussen dit haast onstedelijke groen zijn de eigentijdse hangouts, restaurants, sport- en kinderopvang mogelijkheden dichtbij. Lopend, met de metro of watertaxi ben je in no time waar je wilt zijn. Je fiets kan in de stalling. Er is plek voor één of meer eigen auto's, maar gebruik maken van een deelauto is ook mogelijk.

Wil je met kinderen in de stad blijven wonen, of juist weer terug naar de stad nu de kinderen wat ouder zijn? Bekijk dan eens de Town Houses in deelplan The Gardens. Je hebt keuze uit drie, vier of vijf woonlagen, de woonoppervlakten variëren van 144 tot 213 m², je hebt je eigen voordeur aan de 'iets opgetilde' straat en alle woningen liggen aan de fraai aangelegde binnentuin waar mooie grote bomen worden geplant.

Liever direct wonen aan het water? Dat kan aan de Schiehaven. Hier is nog aanbod in deelplan Waterfront: Ruime 4-kamerappartementen van 152 en 160 m² die aan de voorzijde uitkijken op de stad en aan de achterzijde op de lommerrijke binnentuin. Hier ligt ook het terras, met een ideale zonligging op het zuiden. Er is bovendien nog een uniek tweelaags appartement op de begane grond te koop, bouwnummer #33, met prachtige hoge plafonds. En er is nog een aantal luxe penthouses beschikbaar in Waterfront die, als je dat wilt, ook samengevoegd kunnen worden.

De Lloydpier en naastgelegen Mullerpier vormen samen één van de meest waterrijke wijken van Rotterdam centrum: het Lloydkwartier. Direct gelegen aan de Maas en grenzend aan de Parkhaven, Schiehaven en de Sint-Jobshaven. De vergezichten, wolkenpartijen en de drukte op het water vervelen nooit en geven de wijk haar dynamische karakter. Met voldoende parkeerruimte, hotel, theater, cafés en restaurants, een supermarkt (AH), goed aangeschreven basisschool en kinderdagverblijven en sportscholen. Een uitstekende plek om te wonen en werken, uit te gaan en te ontspannen. En dat alles op 5 minuten fietsen van de binnenstad, 7 autominuten van de Ring Rotterdam en met uitstekende openbaar vervoer voorzieningen in de directe omgeving.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eden District
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
95 (waarvan 24 beschikbaar)
Prijs
€ 450.000,- tot € 1.691.500,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning, Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Stadsverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden