Exercitiestraat

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Rotterdam - Rotterdam
Archief

€ 825,- p.m. tot € 1.800,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
40 - 120m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Nieuw Crooswijk - Rotterdam
Exercitiestraat 4-6

"Een Pareltje. Ja, Toch? Niet Dan?!"

ROTTERDAM - Bloeiende havenstad aan de Maas. De ‘Poort tot Europa’. Stad met een nieuw hart. Het ­centrum, de Kralingse Plas, Feyenoord en andere wijken als Crooswijk en Kralingen. Crooswijk/Nieuw-Crooswijk ligt tussen Kralingen, het Oude Noorden en het Centrum. Crooswijk stond ­vroeger bekend om zijn marinierskazerne. Het Schutterskwartier met bijbehorende straatnamen ­herinneren ons er nog aan, zoals de Tamboerstraat, de Schuttersstraat en de Exercitiestraat.

Negen huurwoningen
De stadsvernieuwing van Nieuw-Crooswijk werpt z’n vruchten af. De wijk is populairder dan ooit ­tevoren. Alle omliggende buurten liften mee op het succes van Nieuw-Crooswijk. Tegen Nieuw-Crooswijk aan, ­gescheiden door de Paradijslaan, ligt de Exercitiestraat. Ook hier wordt vernieuwd en verbouwd. In de Exercitiestraat heeft VIOS Vastgoed negen nieuwbouw huurwoningen gerealiseerd. Een buitenkansje voor iedereen die verknocht is aan de stad en aan Crooswijk.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Exercitiestraat
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
9
Huurprijs (p.m.)
€ 825,- tot € 1.800,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Huur
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden