Stack

Rotterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De schepen op het water, de havens in de verte. Het uitzicht vanaf de Müllerpier is iconisch voor Rotterdam. Op de kade staat een expressief gebouw. Stack: de uitgesproken plek om te wonen aan de Maas. Stack doet niet onder voor zijn omgeving en is al van ver herkenbaar. Rotterdam is een landmark rijker.

Stack wordt de nieuwe luxe woontoren op het puntje van de pier. Sculptuur van gestapelde dozen. Silhouet in beweging, net als de rivier. Eigenzinnig van buiten, exclusief van binnen. Stack biedt ruimte aan 85 hoogwaardige appartementen. Smaakvol afgewerkt, smart gebouwd. Het meest exclusief is nog de ligging: Stack is aan drie zijden omgeven door water.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Stack
Start verkoop
2020 (2e kwartaal)
Koopwoningen
85
Type woningen
Appartement, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden