Nesselande Newport Kopenhagen - app

Rotterdam
Actueel aanbod

€ 659.000,- tot € 685.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
142 - 148m2
Inhoud
397 - 416m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Woningaanbod Newport Nesselande Kopenhagen

Nog enkele appartementen beschikbaar!

*Bezoek nu de modelwoning*

De derde nieuwbouwtoren in Newport Nesselande in Rotterdam is deelproject “ Kopenhagen”, een spectaculair en ambitieus woongebouw met 93 koop- en huurappartementen. De laatste vierkamer appartementen zijn gerust riant te noemen met een woonoppervlakte van ca. 142 m2 tot 148 m2. Naast veel ruimte ook het gemak van een privé berging in de onderbouw en parkeren in de onderliggende stallingsgarage. Alle appartementen hebben een fantastisch uitzicht en een zonnige buitenruimte gelegen op het Westen uitkijkend over Zevenhuizerplas.

Over Rotterdam Nesselande

De nieuwbouwwijk Nesselande ligt ten noordoosten van Rotterdam. Het nieuwbouw project Newport Nesselande combineert door de ligging aan de Zevenhuizerplas op een bijzondere manier wonen met winkelen en recreëren. Het brede strand aan de Siciliëboulevard geeft een heerlijk vakantiegevoel. Aan de Siciliëboulevard en het Maltaplein zijn veel voorzieningen te vinden. Supermarkten, drogisterijen, eetgelegenheden en ijssalons, het is er allemaal. De winkels zijn iedere zondag geopend. De natuur opzoeken? Nesselande een mooi startpunt voor een fietstocht door het aangrenzende Groene Hart. De Eendragtspolder mag daarbij niet overgeslagen worden.

Het is heerlijk wonen in Rotterdam Nesselande!

Rotterdam Nesselande ligt mooi centraal. Via de A20 bent u in luttele autominuten in Rotterdam of Gouda. Ook is er een metrostation in Rotterdam Nesselande waardoor de rest van de Randstad goed bereikbaar is.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nesselande Newport Kopenhagen - app
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
44 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 659.000,- tot € 685.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden