Huren in Willemstoren

Rotterdam - Rotterdam
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Willemstoren
Een charmante minitoren tussen Maas en stad

Aan de voet van de Erasmusbrug zal in het tweede kwartaal van 2019 de Willemstoren opgeleverd worden, een charmante nieuwbouwontwikkeling van 40 meter hoog die plaats biedt aan 76 stadsappartementen, alle huur. Het gebouw richt zich nadrukkelijk op bewoners met een stedelijke leefstijl. Er komen studio’s, twee- en driekamerappartementen. Ieder appartement heeft een ruim balkon. Alle woningen zijn voorzien van een PVC vloer van hoge kwaliteit. Daarnaast heeft de Willemstoren een gezamenlijke daktuin voor bewoners.

De Willemstoren ligt in het Scheepvaartkwartier aan het Willemsplein, aan de voet van de Erasmusbrug en centraal in Rotterdam. Het Willemsplein dankt haar naam aan het bezoek van Koning Willem III op 28 juli 1851.

Geïnteresseerd in dit project?
Schrijf je dan nu in en wij houden je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en de start verhuur!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Willemstoren
Start verhuur
09-03-2019
Huurwoningen
76
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Huur
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Bioscoop/theater, Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden