Buitenplaats Park Zestienhoven

Rotterdam - Rotterdam
Toekomstig aanbod

€ 400.000,- tot € 1.500.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 200m2

Over dit project

Buitenplaats Park Zestienhoven

Op dit moment zijn we een van de partijen die op basis van een voorselectie door de gemeente Rotterdam zijn geselecteerd voor de ontwikkeling van exclusieve woongebouwen in het park 'De Buitenplaats'. Samen met u willen we invulling geven aan de definitieve inzending voor de selectieprocedure. Als de kavel aan ons (en u) wordt gegund, zullen we samen de plannen verder uitwerken.

WOONWENSEN
Om uw woning of appartement te kunnen realiseren willen wij graag weten wat uw woonwensen zijn. Hoe beter het ontwerp aansluit op de woonwensen hoe groter de kans is dat het project ook wordt gerealiseerd.

Na aanmelding ontvangt u een e-mail met inloggegevens voor uw online dashboard. Daarin staan de gegevens die u bij de aanmelding invult. Graag willen wij al in een vroeg stadium van de ontwikkeling weten waar uw voorkeuren en woonwensen liggen. Ook deze voorkeuren worden opgeslagen in uw eigen account

Het dashboard bevat tevens een digitale enquête. Hoe zorgvuldiger u en andere geïnteresseerden de enquête invullen, hoe beter wij het ontwerp kunnen afstemmen op uw specifieke wensen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitenplaats Park Zestienhoven
Koopwoningen
70
Prijs
€ 400.000,- tot € 1.500.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Penthouse, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden