N° 75 Coolsingel

Rotterdam - Centrum
Toekomstig aanbod

€ 400.000,- tot € 1.000.000,-

Over dit project

Sexy. Glamoureus. Imposant. Zo wil je wonen. En dat kan in N° 75 Coolsingel

De bekendste, misschien wel meest Rotterdamse plek van de stad staat aan de vooravond van een totale make-over. In 2019 start een metamorfose die de Coolsingel transformeert tot de Rotterdamse Fifth Avenue. Tot de plek waar high end shopping, cultuur, bars, lounges en de beste restaurants kleur geven aan de dynamiek van de stad.

Op deze levendige locatie worden luxe koop appartementen gerealiseerd. Voor mensen die zich willen omringen met iconische architectuur, luxe winkels, kleine boetiekjes en alle soorten van vermaak. Voor mensen die weten welke rijkdommen de dynamiek van de stad te bieden heeft. Voor mensen die intens willen leven.

No 75 COOLSINGEL biedt kansen op een unieke ervaring met luxe koop appartementen. De appartementen variëren in prijs van ca. €400.000- tot ca. €1.000.000 + VON.

Geïnteresseerd in dit project? Meld je dan nu snel aan en wij houden je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en de start verkoop!

Meer informatie

Kenmerken

Project
N° 75 Coolsingel
Koopwoningen
110
Prijs
€ 400.000,- tot € 1.000.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden