Eden District - The Gardens

Rotterdam
Toekomstig aanbod

€ 450.000,- tot € 835.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
113 - 150000m2
Kaveloppervlak
1 - 1m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Wonen aan de secret garden

Verscholen aan de historische Lloydpier, tussen de Kraton- en Lloydkade ligt Eden District. Tussen Loods Borneo en Bali. Daar waar de boten ooit naar Indië vertrokken. Hier vind je ruime woningen grenzend aan de groene binnentuin. Maar naast het wonen tussen dit haast onstedelijk groen, is toch het centrum, met zijn eigentijdse hangouts, restaurants, sport- en kinderopvang mogelijkheden dichtbij. Lopend, met de metro of watertaxi ben je in no time waar je wilt zin. Je fiets kan in de berging. Er is plek voor één of meer eigen auto’s, maar gebruik maken van de deelauto is ook mogelijk.

The Gardens kent royale woningtypes, speciaal voor stadse gezinnen. Vanuit de eigen achtertuin lopen de kinderen, al spelend de gezamenlijke binnentuin in. Door de twee monumentale platanen van de Coolsingel krijgt de binnentuin iets authentieks en Rotterdams. De groene oase is bedoeld als tegenhanger van de stoere, harde kades. Een comfortabel buiten waar iedereen tot rust kan komen. De beplanting is het hele jaar kleurrijk en aantrekkelijk voor bijen, vlinders en vogels.

Kom ook wonen aan de groene oase van Eden District – The Gardens vanaf € 449.500 v.o.n.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eden District - The Gardens
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
12 van 27 beschikbaar
Prijs
€ 450.000,- tot € 835.000,-
Type woningen
Appartement, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden