Eden District - Riverside

Rotterdam
Toekomstig aanbod

€ 915.000,- tot € 915.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
148 - 148m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Royaal wonen met zicht op de Maas.

Verscholen aan de historische Lloydpier, tussen de Kraton- en Lloydkade ligt Eden District. Het uitzicht over het water van de woningen in deelplan Riverside is haast onstedelijk. Het licht en de ruimte in de woningen ook. Toch is het centrum, met zijn eigentijdse hangouts, restaurants, sport- en kinderopvang-mogelijkheden dichtbij. Lopend, met de metro of watertaxi ben je in no time waar je wilt zin. De fiets kan in de berging. Er is plek voor één of meer eigen auto’s, maar gebruik maken van de deelauto is ook mogelijk.

Alle woningen in deelplan Riverside hebben verrassende buitenruimtes. Een eigentijdse vide, loggia of dubbelhoge buitenruimte bijvoorbeeld. Het fijne aan deze buitenruimtes is dat ze iets in het gebouw zijn geplaatst, hierdoor kan de wind er niet bij. Die beschutting geldt ook voor de zomerse hoogstaande zon. De heetste stralen worden zo geweerd. In de overige drie seizoenen, als de warmte weer welkom is, dringt de laagstaande zon door tot diep in de woningen.

De verschillende woningen en appartementen zijn uitgelezen royaal en flexibel in te delen. De hoger gelegen apartments maken deel uit van het groene daklandschap met ruime terrassen. Met verschillende typen woningen en appartementen is er ruime keuze! Met als gemene deler; alle woningen hebben vrij zicht op de Maas.

Luxe wonen met uitzicht op de Maas in Eden District – Riverside is mogelijk vanaf € 565.000 v.o.n.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eden District - Riverside
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 23 beschikbaar
Prijs
€ 915.000,- tot € 915.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden