Eden District - Waterfront

Rotterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Binnenkort in verkoop vanaf ca. € 350.000,- VON.
Verscholen in het historische Lloydkwartier, tussen de Kraton- en Lloydkade ligt Eden District. Na de successen van de deelplannen ‘Riverside’ en ‘The Gardens’ gaat binnenkort het laatste deelplan ‘Waterfront’ in verkoop.

Hier ontstaat de kans om elke dag te gaan genieten van een prachtige uitzicht. Bekijk de voorbij varende schepen, geniet de hele dag van de zon en van de lichtjes van de haven ’s avonds. Met de keuze uit verschillende loft apartments en penthouses variërend van 85 tot 200 m2 is er voor iedereen een mogelijkheid om uitgebreid te wonen in een lichte en zonnige woning, met royale buitenruimte of beschutte loggia.

De vergezichten, wolkenpartijen, de groene binnentuin en de drukte op het water; wonen in Eden District is bijna onstedelijk. Toch is het centrum, met zijn eigentijdse hangouts, restaurants, sport- en kinderopvangmogelijkheden dichtbij. Lopend, met de metro of watertaxi ben je in no time waar je wilt zijn. De fiets kan in de berging. Er is plek voor de eigen auto in de parkeergarage, maar gebruik maken van de deelauto is ook mogelijk.

Met voldoende parkeerruimte, hotel, theater, cafés en restaurants, een supermarkt (AH), goed aangeschreven basisschool en kinderdagverblijven en sportscholen is het historische Lloydkwartier een uitstekende plek om te wonen en werken, uit te gaan en te ontspannen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eden District - Waterfront
Start verkoop
04-06-2019
Koopwoningen
46
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden