Laan van Tinbergen

Rotterdam - Rotterdam
Actueel aanbod

€ 720.000,- tot € 750.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
130 - 154m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Laan van Tinbergen – Wonen met de stad om de hoek
In de Rotterdamse stadswijk Park 16hoven worden momenteel luxe woningen in het nieuwbouwproject Laan van Tinbergen gebouwd. Aan het einde van de statige Tinbergenlaan komen 56 zeer royale herenhuizen en een kleinschalig appartementencomplex met 17 luxe appartementen en penthouses.

Nog enkele appartementen beschikbaar
De 14 appartementen en 3 penthouses zijn verdeeld over twee kleinschalige appartementengebouwen en variëren van 95 m2 tot en met 186 m2. Er zijn momenteel nog enkele appartementen beschikbaar. Bekijk het aanbod op www.laanvantinbergen.nl.

Wonen in Park 16hoven
Park 16Hoven is een stadswijk in het noorden van Rotterdam, een ruim opgezette wijk met groene lanen en veel water. De wijk ligt dicht bij het centrum van de stad, Hillegersberg en Schiebroek maar u ervaart er ook de rust van wonen aan de rand van de stad. Golfen, fietsen, watersport zijn voorbeelden van recreatiemogelijkheden in de directe omgeving.

Vanuit de wijk ben je zo op uitvalswegen als de A20 en A13.

Groots wonen voor stadsmensen!
In Park 16Hoven woont u ideaal wanneer u houdt van de levendigheid van het stadsleven maar ook de ruimte zoekt om tot rust te komen. Binnen 10 minuten bent u met fiets, auto of ov in het centrum van Rotterdam, Hillegersberg of Schiebroek. Geniet van de zomer op de terrassen, een voorstelling of een van de vele festivals.

Heeft u behoefte aan rust? Dan fietst of wandelt u de andere kant op en geniet u van de stilte van het water of de rust in het groen.

Luxe opzet en afwerking
Royale buitenruimtes
Vloerverwarming- en koeling
Gasloos met warmtepomp en zonnepanelen
Inclusief luxe badkamer(s) en complete keuken
Parkeerplaats(en) in parkeergarage

Meer informatie

Kenmerken

Project
Laan van Tinbergen
Start verkoop
2020 (1e kwartaal)
Koopwoningen
17
Prijs
€ 720.000,- tot € 750.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden