De Vorstin

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Rotterdam - Rotterdam
Actueel aanbod

€ 365.000,- tot € 449.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
113 - 130m2
Kaveloppervlak
103 - 240m2
Inhoud
414 - 496m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

De Vorstin

13 duurzame woningen in drie verschillende blokken, waarvan de tuinen aan elkaar grenzen. Zo ontstaat een besloten hofje, met veel ruimte en groen, op een centraal gelegen plek in Oud-IJsselmonde waar verder amper nieuwbouw wordt gerealiseerd. De Vorstin beschikt zelfs over een eigen speeltuintje in het besloten hof. Wie hier straks woont, voelt zich de koning te rijk, omdat je in De Vorstin een unieke kans verzilvert.

De woningen in De Vorstin worden opgeleverd inclusief een luxe keuken met inbouwapparatuur, een moderne badkamer en toiletruimte met luxe tegelwerk en sanitair. Uiteraard worden de woningen in De Vorstin duurzaam en toekomstbestendig gebouwd. Zo worden de woningen gasloos en uitgevoerd met vloerverwarming, een zonnepaneel en uw eigen warmtepomp.

Koopsomindicatie De Vorstin vanaf € 365.000,- v.o.n.

De locatie

IJsselmonde is gelegen in de zuidoosthoek van Rotterdam en wordt aan de noordkant begrensd door de Nieuwe Maas. Het historische hart, Oud-IJsselmonde, waar De Vorstin is gesitueerd is echt een dorp in de stad. De verbinding met de stad is dan ook snel gelegd dankzij de goede bereikbaarheid met de trein, bus, metro en sneltram. Voor het autovervoer is de A16 een belangrijke toegangsweg, en ook de A15 die bij knooppunt Ridderkerk de A16 kruist. En wie zich echt Rotterdammer wil voelen, neemt uiteraard de watertaxi. De opstapplaats ligt letterlijk om de hoek, dus misschien is dit wel de slimste en leukste manier om naar de stad te gaan. En dan gauw weer terug!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Vorstin
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
13
Prijs
€ 365.000,- tot € 449.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden