energie vergelijken

Hefkwartier fase W

Rotterdam - Centrum
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Hefkwartier fase W - Rotterdam

Na het succes van het appartementengebouw Hefkwartier fase V start op dinsdag 26 mei a.s. de verkoop van de appartementen in Hefkwartier fase W! Aan de oevers van de Maas, nabij De Hef ontstaat een bruisend leefgebied met stedelijke allure. Hefkwartier is ideaal als u stijlvol en centraal wilt wonen in een nieuw stukje Rotterdam. Als u niets wilt missen, maar ook graag in uw eigen woning bent. Als u het geweldig vindt om ’s avonds even naar de stad te gaan, gewoon op de fiets of te voet. Als u van stedelijke dynamiek, en wooncomfort houdt.

Er zijn verschillende woningtypes waarbij de grootte varieert van circa 50 tot ruim 140 m2. Dus volop keuze en variatie. Voor elke woning is er een berging en het merendeel van de woningen zijn voorzien van een eigen parkeerplaats onder het gebouw. Verder worden alle woningen voorzien van luxe sanitair en tegelwerk en tevens een complete LEICHT keuken met Siemens inbouwapparatuur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hefkwartier fase W
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
47
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden