Hampton Parck

Rotterdam - Hillegersberg-Schieboek
Actueel aanbod

€ 965.000,- tot € 1.110.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
681 - 912m2
Aantal kamers
4 - 6

Over dit project

Hampton Parc
-Living Your Dream In Hampton Parc-

Aan de noordrand van Rotterdam in Groot-Hillegersberg realiseert Zondag Ontwikkeling Hampton Parc. Hampton Parc is een opmerkelijk project en bestaat uit 8 vrijstaande en 2 geschakelde villa’s en wordt gerealiseerd aan de Villalaan in de Vijverbuurt, onderdeel van het Rotterdamse Park Zestienhoven.

Park Zestienhoven wordt een groene oase middenin een stedelijke omgeving. Een wijk met een voor deze streek ongekende weelde aan ruimte en groen. In Park Zestienhoven worden de komende tien jaar circa 1.700 woningen gebouwd. Deze nieuwe wijk biedt de ‘rich & famous’ een unieke kans op een royale buitenwoning zonder ook maar iets van het stadse leven te hoeven missen.

Binnen de wijk kenmerkt de Vijverbuurt zich vooral door statige, vrijstaande villa’s in een parkachtige omgeving. Een heerlijke plaats om te wonen voor iedereen die midden in het leven staat, maar toch ook behoefte heeft aan ontspanning en luxe.

Op deze plek, in de Vijverbuurt, wordt ontwikkelt tien luxe villa’s onder de naam Hampton Parc. Woningen die qua opzet nog het meest doen denken aan de Amerikaanse manier van luxe wonen: met een ongekende ruimte, met een riante tuin en in een schitterende omgeving. Niet voor niets verwijst de naam Hampton Parc naar ‘The Hamptons’, het unieke wooneiland even buiten New York waar de ‘happy few’ na een drukke dag thuiskomen om te genieten van hun landhuis.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hampton Parck
Koopwoningen
5
Prijs
€ 965.000,- tot € 1.110.000,-
Type woningen
Geschakeld, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden