Bloemfontein

Rotterdam - Feijenoord
Actueel aanbod

€ 175.000,- tot € 179.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 120m2
Inhoud
315 - 340m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Omschrijving Het project Bloemfontein is gelegen in de Afrikaanderwijk. Het is één van de kleurrijkste wijken van Rotterdam en daardoor zeker de moeite waard. Wonen in de Bloemfontein betekent kiezen voor luxe en comfortabel wonen in een prettige leefomgeving met alle voorzieningen op korte afstand.
De buurt heeft een vriendelijke uitstraling en is volop in beweging. De woningen, de straten, het plein en de markt, het groen en de voorzieningen bepalen het woonplezier. Leefbaarheid en woningkwaliteit staan dus centraal in dit gebiedsgerichte plan.
De Omgeving In en rondom de Afrikaanderwijk werden eind 19e eeuw in een rap tempo huizen gebouwd om havenarbeiders te huisvesten. Nu gaat deze wijk zijn tweede jeugd in, waarin extra aandacht wordt besteed aan leefbaarheid en woningkwaliteit.
Rotterdam is uitermate populair, bij jong en oud. Behalve de haven heeft Rotterdam veel in het oog springende architectuur, een echte skyline en volop mogelijkheden om te ontspannen.
Uniek is ook de centrale ligging. De bereikbaarheid is ideaal te noemen. Aan de rand van de wijk bevinden zich metro-, tram-, en busstations. De wijk is ook met de auto goed te bereiken. De Erasmusbrug verbindt de wijk direct met de sfeervolle binnenstad van Rotterdam.
Onlosmakelijk met Rotterdam verbonden is Luxor. Zowel het oude luxor als het nieuwe. Horecagelegenheden zijn er genoeg. Hotel New York is hier een prachtig voorbeeld van.

Aansprekende architectuur in jaren -20- stijl
· Ruime woonkamers en grote aparte keuken
· Hoogwaardige bouwmaterialen
· Diversen keuzemogelijkheden
· Tuin of dakterras op het zuiden
· Centraal gelegen, nabij winkels
· Kindvriendelijke straat

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bloemfontein
Koopwoningen
2
Prijs
€ 175.000,- tot € 179.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden