KOER

Rotterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Binnenkort in verkoop

Wonen op een fantastische plek in Rotterdam met alle voorzieningen dichtbij? Dan is KOER echt iets voor jou! KOER is gelegen in de Afrikaanderwijk in Rotterdam. Er zullen in dit nieuwbouwproject circa 167 gerealiseerd woningen worden, een mix van appartementen en grond gebonden woningen. Voor ieder wat wils dus!

Planning
De prognose start verkoop van de eerste fase staat gepland voor het derde kwartaal van 2021. De prognose voor de start bouw vis het einde van 2021 en de eerste woningen zullen in 2023 worden opgeleverd.

Interesse
Heb je interesse en wil je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul dan het interesseformulier in en we houden je op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
KOER
Start verkoop
2021 (3e kwartaal)
Koopwoningen
167
Type woningen
Appartement, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden