SEO bureau

Rotterdam - Tree House huur

Rotterdam - Centrum
Toekomstig aanbod

€ 975,- p.m. tot € 1.275,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
49 - 69m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Het project heeft 284 appartementen waarvan 168 huurappartementen; 82 middeldure huurappartementen en 86 vrije sector appartementen gelegen op de 12e t/m 25e verdieping , circa 363 fietsopstelplaatsen t.b.v. de huurwoningen in de ondergelegen gemeenschappelijke fietsenberging en overige toebehoren.

De middenhuur appartementen hebben een gemiddelde oppervlakte van 52 m2 GBO en hebben twee kamers, waarvan 1 slaapkamer. De 86 vrije sector huurappartementen bestaan uit twee- en driekamerappartementen variërend van 55 m2 GBO tot 71 m2 GBO, met een gemiddelde van 64 m2 GBO.

Tree House is ontworpen door PLP Architecture met co-architect Zones Urbaines Sensibles (ZUS). Dankzij de aanwezigheid van het vele groen op de daken en gevel bij eerste bouwlagen (kantoorruimte en voorzieningen), het materiaalgebruik met houtlook en het gevarieerde gevelbeeld is Tree House een opvallende verschijning. Door de mix aan functies en voorzieningen, waaronder een Stadstribune en een daktuin met horeca, wordt een dynamische plek gecreëerd aan het Delftseplein.

De commerciële plint van het gebouw bestaat uit de centrale lobby voor zowel de woningen als de kantoorruimte en overige voorzieningen.

Tree House zal direct naast het centraal station van Rotterdam (Rotterdam Centraal), op het Delftseplein gerealiseerd worden, een uitermate centrale locatie met voorzieningen als winkels, horeca en veel bedrijvigheid. De bereikbaarheid van de locatie met het Openbaar Vervoer (OV) is door de centrale ligging naast Rotterdam Centraal uitstekend te noemen. Door de Intercity direct is de reistijd naar steden als Breda, Den Haag, Utrecht en Amsterdam tussen de 23 en 47 minuten.

Het parkeren zal voor het gehele project duurzaam en structureel opgelost worden middels 24/7 parkeerabonnementen in bestaande parkeervoorzieningen binnen een straal van 500 meter van het project.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rotterdam - Tree House huur
Huurwoningen
168
Huurprijs (p.m.)
€ 975,- tot € 1.275,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Restaurant/cafetaria, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden