Rotterdam - Tree House huur

Rotterdam - Rotterdam
Toekomstig aanbod

€ 975,- p.m. tot € 1.275,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
49 - 70m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Tree House is het nieuwe mixed-use gebouw waar wonen, werken en verblijven samen komen. Wie woont in Tree House voelt de dynamiek van de plek. Wonen direct naast het Centraal Station van wereldstad Rotterdam betekent verbonden zijn met de rest van de wereld. De unieke appartementen hebben allemaal een panoramisch uitzicht over de indrukwekkende Rotterdamse skyline en met 299 waarvan 172 huurappartementen is binnenstedelijk wonen voor iedereen mogelijk. Meer informatie vind je op Treehouserotterdam.nl

Tree House heeft 172 huurappartementen gelegen op de 11 t/m 24e verdieping. De woningen hebben een efficiënte indeling met een woninggrootte varieert van circa 49 tot 70 m2 GBO. De middenhuur appartementen hebben een gemiddelde van 52 m² GBO en de vrije sector appartementen van 64 m² GBO. Alle woningen hebben meerdere kamers, een balkon en zijn voorzien van keuken en sanitair. Voor bewoners is er een gemeenschappelijke fietsenstalling in het gebouw.

Tree House, ontworpen door de internationale architect PLP Architecture, is zo ontworpen dat het bijdraagt aan het ecosysteem van de stad. De 130 meter hoge mixed-use toren met 37 verdiepingen heeft een sterke vormentaal met verticale lijnen die de dynamiek van de plek weerspiegelen in de gevel. De trapsgewijze opbouw en de speelse top zijn vanaf grote afstand herkenbaar. Tree House is opgebouwd met een transparante gevel met geïntegreerde zonnepanelen, duurzame en circulaire materialen en maakt gebruik van vloerverwarming – en koeling. De verblijfsgebieden, terrassen en buitenruimtes creëren een aantrekkelijke leefomgeving. Aangevuld met het gebruik van groen draagt het bij aan de biodiversiteit in de stad.

Tree House zal direct naast het centraal station van Rotterdam, op het Delftseplein gerealiseerd worden, een uitermate centrale locatie met voorzieningen als winkels, horeca en veel bedrijvigheid. De bereikbaarheid van de locatie met het Openbaar Vervoer (OV) is door de centrale ligging naast het centraal station uitstekend. Door de Intercity direct is de reistijd naar steden als Breda, Den Haag, Utrecht en Amsterdam tussen de 23 en 47 minuten.

In Tree House komen ook kantoren en voorzieningen. Op de begane grond komt horeca waar bewoners en andere gebruikers gebruik van kunnen maken. Het parkeren zal voor het gehele project duurzaam en structureel opgelost worden middels 24/7 parkeerabonnementen in bestaande parkeervoorzieningen binnen een straal van 500 meter van het project.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rotterdam - Tree House huur
Huurprijs (p.m.)
€ 975,- tot € 1.275,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Bioscoop/theater, Busstation, Restaurant/cafetaria, Trein/tramstation, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden