Imagine

Rotterdam - Rotterdam
Toekomstig aanbod

€ 1.010,- p.m. tot € 1.640,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
76 - 100m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

IMAGINE, ROTTERDAM
De nieuwe entree van Laan op Zuid
Aan de skyline van Rotterdam wordt een nieuw woonicoon toegevoegd. Op steenworp afstand van het nieuwe Feyenoord City en met een waanzinnig uitzicht op de Maas. Imagine wordt voorzien van een binnentuin, een klimaatbestendige, groene huiskamer met volop ruimte voor ontmoeting en ontspanning.

De wijk
Imagine is gelegen in Rotterdam Zuid, langs de Laan op Zuid en aan de 2e Rosestraat. Op de plek waar vroeger de trams en bussen wachtten op hun volgende rit en de overslag plaatsvond van de scheepvaart naar de trein is een prachtig woongebied ontstaan. Feyenoord is hip & happening.

VOORZIENINGEN
Op de kop van de Laan op Zuid zijn alle mogelijke winkels in de buurt. Rond de Vuurplaat vindt u alle grote supermarkten. In de buurt van het Stadion zijn vele XL winkelformules aanwezig. En op de Beijerlandselaan kan je verrassend goed winkelen. Dit is één van de historische winkelstraten van Rotterdam.

Een avondje op stap kan met de fiets of benenwagen. Het Nieuwe Luxor is 7 minuten fietsen, op de daarnaast gelegen Wilhelminapier is volop keus voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Of zin in een potje voetbal of concert? De Kuip is lopend te bereiken.

BEREIKBAARHEID
Een dagje met de auto weg? Je zit zo op de A16 en A15.

Dagje shoppen of een avondje uit in het centrum? De tram stopt om de hoek en brengt u er in 5 minuten.
Voor meer informatie of vrijblijvend in te schrijven ga naar de projectwebsite www.hurenimagine.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Imagine
Start verhuur
2024 (2e kwartaal)
Huurprijs (p.m.)
€ 1.010,- tot € 1.640,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden