Berberis

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Rotterdam - Hillegersberg-Schieboek
Actueel aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

DICHTBIJ ROTTERDAM
Midden in een levendig gebied vol natuur bevindt zich het prachtige project Berberis. 78 luxe huurappartementen ten noorden van Rotterdam, gelegen aan de Berberisweg direct aan het Schiebroeksepark. Het gebied kent een rijke geschiedenis en is omringd door mooie parken en plassen. U woont in een oase van rust en natuur op steenworp afstand van Rotterdam.

Uniek project
Berberis biedt een variatie aan luxe appartementen. U woont in een van de hoogwaardige appartementen met een woonoppervlakte van 72 m² tot ruim 233 m², voorzien van een compleet nieuwe keuken, luxe badkamer en privé parkeerplaats. De huurprijzen zijn vanaf €1.300 per maand. Berberis beschikt over maisonnettes en drie-, vier- of vijfkamerappartementen. Een unieke kans!
Interesse? Ga naar de projectwebsite www.livingberberis.com

Meer informatie

Kenmerken

Project
Berberis
Huurwoningen
78
Type woningen
Appartement, Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden