Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Noordsingel 250

Rotterdam - Rotterdam
Actueel aanbod

€ 975,- p.m. tot € 2.150,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
53 - 109m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Hoe Rotterdams wil je wonen?
Veel Rotterdamser kom je ze niet tegen, plekken als deze. Pal aan de groene en statige Noordsingel, het water dat al anderhalve eeuw het noorden doorsnijdt. En dat in een wijk die aan een geweldige comeback bezig is. Zeg maar gerust: het Nieuwe Noorden.

De volgende stap in de metamorfose komt eraan. Het kantoorpand op nummer 250 en appartementencomplex op nummer 276 t/m 290 maken plaats voor Noordsingel 250: er komen 57 middeldure huurwoningen geschikt voor jong en oud. Singles, samenwoners en kleine gezinnen. Dus eigenlijk woningen voor iedereen, comfortabel en duurzaam.

Vijf minuten fietsen naar de Coolsingel, vijf minuten autorijden naar de A20. Die auto en fiets parkeer je trouwens gemakkelijk op eigen terrein. Het eerste kwartaal van 2023 staat de oplevering gepland. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf dan nu vrijblijvend in

Tofste plek van Rotterdam
Je woont op een van de tofste plekken van Rotterdam. De Noordsingel. De groene long van het Oude Noorden. Of moeten we zeggen; Het Nieuwe Noorden? Want de wijk maakt een ware metamorfose door. Met de herontwikkeling van het Noordsingel complex, De Hofbogen en de komst van ZoHo woon je straks op een van de hotspots van Rotterdam.

Stap je naar buiten dan voel je de energie van de stad.
Je hoeft je ‘buurtje’ niet uit voor een lekkere kop koffie, een etentje op een terras of om te shoppen want je hebt alles om de hoek. Woonwinkels, restaurants, take away’s en leuke boetiekjes. Hier leef je de urban lifestyle!

Townhouse, appartement of penthouse?
Eenmaal binnen kom je tot rust in je eigen townhouse, appartement of penthouse. De rust van de centrale hal zorgt er voor dat je de hectiek van de stad achter je laat. Via de trap of lift bereik je je twee-, drie-, of vierkamerappartement met uitzicht op de binnentuin, Noordsingel en de hoger gelegen appartementen kijken uit over de stad! De townhouses hebben een eigen entree aan de Noordsingel.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Noordsingel 250
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 57 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 975,- tot € 2.150,-
Type woningen
Appartement, Overig, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden