MIX

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Rotterdam - Prins Alexander
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Welkom bij MIX. Een uniek project op de Folkert Elsingastraat in Rotterdam in de wijk het Lage Land (Prins Alexander) waar wonen en bewegen elkaar ontmoeten! Op deze plek ontstaat binnenkort een gezonde en vitale leef- en woonomgeving met circa 265 appartementen.

Een MIX van verschillende woningen voor iedereen. Voor ieder wat wils, voor verschillende budgetten. Starters, actieve ouderen, singles, empty nesters, stelletjes, gezinnen; iedereen is welkom in MIX in het Lage Land. Er komen appartementen in verschillende groottes vanaf ca. 50 m2 tot ca. 120 m2 met een collectieve binnentuin. Ook komt er parkeerfaciliteit in het gebouw voor zowel auto’s als (bak)fietsen van de bewoners.

De gemeente Rotterdam ziet verder kansen voor een nieuwe inrichting van het sportterrein en de openbare ruimte eromheen. Vandaar dat MIX ook een mooie combinatie wordt tussen bewegen en wonen! Voor de boksschool en de skischool wordt ook gekeken naar een nieuwe plek nabij het sportterrein. De kunstgrasvelden van de korfbalvereniging Trekvogels blijven op dezelfde plek liggen.

MIX grenst direct aan Winkelcentrum Lage Land, waar je terechtkunt voor de dagelijkse boodschappen. Kinderdagverblijven, scholen, sportvoorzieningen; alles ligt op loopafstand. Met de metro ben je binnen enkele minuten in het centrum van Rotterdam. En op de fiets ben je binnen 3 minuten in het Prinsenpark en zelfs in 8 minuten in Het Kralingse Bos. De opritten naar de A16 en A20 zijn vlakbij. Een ideale plek in Rotterdam dus!

Meer informatie

Kenmerken

Project
MIX
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden