Wandgrimeurs

Oden Rotterdam

Rotterdam - Rotterdam
Toekomstig aanbod

vanaf € 250.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 150m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

In het stadshart van Hoogvliet, aan het marktplein aan de westzijde van het centrum, verrijst Oden. Het moderne en duurzame woongebouw huisvest zo’n 200 riante appartementen en wordt naar verwachting in 2024 opgeleverd.

Oden wordt ingepast in een groene omgeving. De groene lanen, de vele voorzieningen en de goede bereikbaarheid maakt Oden zo aantrekkelijk. Zo heb je met de markt voor de deur en het OV op loopafstand alles binnen handbereik. Zo sta je binnen kort tijd in het centrum van Rotterdam. Ontdek de vele voordelen van wonen in Oden!

Wil jij wonen in Oden? Maak je woonwensen kenbaar en deel je gegevens. We houden je daarna graag frequent op de hoogte van de vorderingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oden Rotterdam
Koopwoningen
100
Prijs vanaf
€ 250.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
10 tot 15 m2, 5 tot 10 m2
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden