De Buitenban

Rotterdam - Hoogvliet
Actueel aanbod

€ 500,- tot € 950,-

Kenmerken

Aantal kamers
2 - 3

Over dit project

Moderne, ruime en comfortabele appartementen voor huurders vanaf 55 jaar in hartje Hoogvliet. We hebben een mooi project voor mensen die graag in Hoogvliet willen wonen: De BuitenBan. Dit project komt aan het Rijkeeplein (naast de Binnenban) en biedt u zowel de rust van een comfortabele woning als de dynamiek en alle voorzieningen van het centrum.

Een gezellige en levendige locatie!
Naast De Hoge Ban en De Lage Ban, omvat het project winkels én een cultuurhuis. De winkels liggen aan het plein onder de woningen. Op een zomerse dag kunt u straks heerlijk van de gezelligheid en de levendigheid van het plein genieten. Onder De Hoge Ban komt een parkeergarage voor bewoners en winkelend publiek. Het project is een impuls voor het centrum van Hoogvliet en een aangename plaats voor u om te wonen.

Royale en comfortabele levensloopbestendige appartementen
In de fraaie appartementengebouwen komen verschillende appartementen variërend in grootte en indeling. De appartementen zijn licht door de vele raampartijen en veel woningtypen hebben een groot balkon. U kunt in de drie woonlagen tellende Lage Ban kiezen uit twee-, drie- en vierkamerappartementen met woningoppervlakten die variëren van circa 56 m² tot 114 m². In De Hoge Ban zijn drie- en vierkamerappartementen beschikbaar van circa 93 m² tot 100 m² over acht verdiepingen. Alle appartementen hebben een open keuken.

Prijzen, planning en verhuur
De huurprijzen van de appartementen variëren van circa € 500,00 tot € 950,00 per maand exclusief servicekosten. De genoemde prijzen zijn richtprijzen en geven een goede indicatie. De definitieve huurprijzen worden in een later stadium vastgesteld. De bouw van de BuitenBan is in december 2009 gestart. Als de bouw volgens planning verloopt, is de oplevering medio 2012.

Parkeren
Heeft u een auto, dan kunt u in de garage onder het plein parkeren. U kunt vanuit de garage met de lift naar uw woonverdieping en andersom. Bewoners huren een parkeerplaats bij de gemeente.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Buitenban
Huurwoningen
222
Huurprijs
€ 500,- tot € 950,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Eigendom
Huur
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden