Wonen aan het Bentinckplein

Rotterdam - Rotterdam
Actueel aanbod

€ 425.000,- tot € 500.000,-

Over dit project

Aan het Bentinckplein worden 5 loft appartementen gerealiseerd op de plek waar ooit AH zijn kantoren had. Een super fijne plek om te wonen met riant terras over de gehele breedte van de woning.

De populaire jaren ’30 wijk Blijdorp biedt zoveel, een goede bereikbaarheid, de snelwegen liggen binnen enkele minuten rijden, het CS ligt op loopafstand, de stad in je achtertuin en vele gezellige zaken in je eigen woonomgeving. Het zeer recent gerealiseerde winkelcentrum op de begane grond maakt het zeer eenvoudig om snel je boodschappen te halen, of zelfs binnenkort gezellig met je vrienden af te spreken in de nieuwe hotspot van Rotterdam aan het Bentinckplein.

De 5 appartementen zijn gesitueerd op de 1e bouwlaag boven de winkels, hierdoor heb je een hoog plafond, 280/300 cm en een heerlijk terras gelegen op het zonnige zuid/westen. De gevel aan de voorzijde bestaat uit smalle aluminium profielen met HR++ beglazing. Je kunt je voorstellen dat dit een enorm gevoel van ruimte en vrijheid geeft. Ook het terras is over de gehele breedte van de woning, waardoor je ruimte voldoende hebt om je terras in te richten met een eettafel maar ook met een loungeset.

De woning wordt opgeleverd als 1 open ruimte, zonder afwerking. Hier kun je al je eigen ideeën werkelijkheid laten worden. Je kunt de woonruimte naar eigen smaak indelen, gebruiken als loft of indelen met slaapkamers, een badkamer en een grote living. Op de plattegrond vind je een indelingsmogelijkheid van het appartement met 2 slaapkamers. Wij kunnen je hiermee helpen. Er is een plan en een offerte, er staat zelfs een aannemer klaar om jouw ideeën in praktijk te brengen.

Het appartement is bereikbaar via de zij entree van het gebouw aan de Walenburgerweg. Ook de entreehal zal een upgrading krijgen en je een mooie toegang bieden tot het gebouw. Via de trap kom je op de 1e verdieping, hier tref je een galerij waar de appartement op uitkomen. Deze toegang is mooi breed en voorzien van nieuwe bestrating en kunstgras.

De woning wordt als volgt omschreven opgeleverd:
Bestaande vloer grotendeels uitgevoerd in beton.
De appartement scheidende wanden zijn uitgevoerd in beton.
Het plafond is uitgevoerd in beton met houtwol cement platen.
De voorgevel (entree zijde) bestaat uit een nieuwe pui met hardhouten kozijnen en ramen met HR ++ beglazing en ventilatieroosters.
De achtergevel vanuit de woonkamer naar het terras toe wordt uitgevoerd in slanke profielen gemaakt van aluminium met HR ++ beglazing en ventilatieroosters. en nieuw hang en sluitwerk.
Groot terras met tegels en een antraciet hekwerk.
Het appartement is voorzien van een deurbel met video-phone installatie.
Nieuwe groepenkast, met CAI, water en stadsverwarmingsaansluiting. De woningen zijn gasvrij.
Actieve VvE, bestaande uit de begane grond met winkelruimten en 6 appartementsrechten op de 1e verdieping.
Kelderberging van ca 10 m2 met elektra.
Oplevering kan per direct.
De woningen zijn gelegen op eigen grond.
Op dit moment is er nog geen energielabel, na oplevering zal het label minimaal A zijn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen aan het Bentinckplein
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
4 van 5 beschikbaar
Prijs
€ 425.000,- tot € 500.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden