Wandgrimeurs

Wonen aan het Bentinckplein

Rotterdam - Rotterdam
Toekomstig aanbod

€ 425.000,- tot € 425.000,-

Over dit project

5 loft appartementen die worden gerealiseerd op de plek waar ooit AH zijn kantoren had. Een super fijne plek om te wonen, chillen op je eigen terras of op één van de leuke terrassen in de wijk.

De locatie heeft een optimale bereikbaarheid, het CS is binnen enkele minuten lopen bereikbaar, de snelwegen A20/A13 zijn in enkele autominuten bereikbaar. Het centrum van Rotterdam ligt op enkele minuten fietsen. Het zeer recent gerealiseerde winkelcentrum maakt het zeer eenvoudig om snel je boodschappen te halen, of zelfs binnenkort gezellig met je vrienden af te spreken in de nieuwe hotspot van Rotterdam aan het Bentinckplein.

De appartementen zijn gesitueerd op de 1e bouwlaag boven de winkels, hierdoor heb je een hoog plafond, ca. 280/300 cm en een heerlijk terras gelegen op het zonnige zuid/westen. De gevel aan de voorzijde bestaat bijna geheel uit glas over de gehele breedte van de woonkamer van 8 meter, met glas tot aan de vloer, je kunt je voorstellen dat dit een enorm gevoel van ruimte en vrijheid geeft. Ook het terras is over de gehele breedte van de woning, waardoor je voldoende ruimte hebt om je terras in te richten met een eettafel maar ook met een loungeset.

De woningen worden opgeleverd als 1 open ruimte. Je kunt de woonruimte naar eigen smaak indelen, gebruiken als loft of indelen met slaapkamers, een badkamer en een grote living creëert. Op de plattegrond vind je een indelingsmogelijkheid van het appartement met 2 slaapkamers. Wij kunnen je hiermee helpen. Er is een plan en een offerte, er staat zelfs een aannemer klaar om jouw ideeën in praktijk te brengen.

De appartementen zijn bereikbaar via de zij entree van het gebouw aan de Walenburgerweg. Ook de entreehal zal een upgrading krijgen en je een mooie toegang bieden tot het gebouw. Via de trap kom je op de 1e verdieping, hier tref je een galerij waar de appartementen op uitkomen. Deze toegang is mooi breed en voorzien van nieuwe bestrating en groenvoorziening. Alle woningen hebben een berging in de kelder. Ideaal om je fiets of andere spullen te stallen! De berging is vanuit de algemene entree bereikbaar.

De woningen worden als volgt omschreven opgeleverd:
Bestaande vloer grotendeels uitgevoerd in beton.
De appartement scheidende wanden zijn uitgevoerd in beton.
Het plafond is uitgevoerd in beton met houtwol cement platen.
De voorgevel (entree zijde) bestaat uit een nieuwe gevelpui met hardhouten kozijnen en ramen met HR ++ beglazing en ventilatieroosters.
De achtergevel vanuit de woonkamer naar het terras toe wordt uitgevoerd in slanke profielen gemaakt van aluminium met HR ++ beglazing en ventilatieroosters. en nieuw hang en sluitwerk.
Groot terras met tegels en een hekwerk.
Het appartement is voorzien van een deurbel met video-phone installatie.
Nieuwe groepenkast, met CAI, water en stadsverwarmingsaansluiting.
Actieve VvE, ieder appartement heeft breukdeel 114/3158e aandeel in de sub-‘VVE Commercieel’ Statenflat.
Kelderberging van ca. 10 m2 b.v.o. met lichtaansluitpunt
Opleveringsprognose juli 2023.
De woningen zijn gelegen op eigen grond.
Op dit moment is er nog geen energielabel, na oplevering zal het label zeer waarschijnlijk A zijn.
Verkoopprijs € 425.000,- k.k.

Neem voor meer info contact op met VENK makelaars taxateurs via telefoonnummer: 010-2330202.

*Het bovenstaande is slechts een uitnodiging tot het doen van een bod. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden*

**VENK makelaars taxateurs is de makelaar van de verkoper. Neem je eigen makelaar mee voor advies bij aankoop

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen aan het Bentinckplein
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
5
Prijs
€ 425.000,- tot € 425.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden