Zuiderhof

Rotterdam - Feijenoord
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen in een gloednieuwe huurwoning in Zuiderhof in Vreewijk?
Vesteda en Stichting Pensioenfonds ABP realiseren in Vreewijk middenhuurwoningen en vrije sector huurwoningen. Deze worden naar verwachting in het eerste kwartaal van 2026 opgeleverd.

Woningen
Vesteda verhuurt in Zuiderhof 160 appartementen verdeeld over 5 woonblokken. 73 appartementen vallen in de gereguleerde middenhuur en 87 appartementen worden verhuurd in de vrije sector.

Voorrang
Bij Vesteda en ABP vinden we het belangrijk dat mensen met een sleutelberoep, zoals de verpleegkundige, leerkrachten, politieagenten en brandweermannen/-vrouwen in de stad kunnen blijven wonen. Wij doen ons best om kandidaat-huurders met deze cruciale beroepen te helpen met het vinden van een betaalbare huurwoning. Daarom worden mensen met een sleutelberoep met voorrang behandeld bij een inschrijving op een middenhuurwoning in Zuiderhof. Uitgebreide informatie wordt verstrekt bij de start verhuur in het derde kwartaal van 2024.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuiderhof
Start verhuur
2025 (4e kwartaal)
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden