Ostadehof fase 2

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Rotterdam - Rozenburg
Actueel aanbod

€ 389.500,- tot € 494.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
121 - 144m2
Kaveloppervlak
104 - 167m2
Inhoud
444 - 538m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Verkoop is gestart! Bekijk de actuele beschikbaarheid bij de bouwnummers of op de projectwebsite.
Staat uw favoriete bouwnummer onder optie? Schrijf u dan ook in, u wordt dan als reservekandidaat genoteerd en gebeld als het bouwnummer vrij komt.

Levendig wonen dichtbij alles wat u nodig heeft

Rozenburg, het pittoreske dorp waar Ostadehof verrijst, heeft een perfecte balans tussen ontspanning en stedelijke voorzieningen. Met de nabijheid van diverse recreatiemogelijkheden en voorzieningen, is Rozenburg de ideale plek voor gezinnen en levensgenieters.

In Ostadehof worden in totaal 44 rijwoningen gebouwd in 6 typen. Het verschil in de typen zit in de breedte van de huizen en de entree (en daarmee te plattegrond). Er is namelijk een keuze tussen een voor- en zij-entree. De rijen worden onderbroken met sprongen en er worden twee kleuren metselwerk toegepast. Daarnaast zijn er leuke elementen, zoals vaste plantenbakken, nestkasten en begroeiing. Hier woont u met én naast het groen.

De huizen
- Huizen met voor- of zij-entree
- Beukmaat 5,1 tot 6,0 meter
- Woonoppervlakte 121 m tot 144 m
- Energielabel minimaal A+++
- Ruime badkamer en toiletruimte, voorzien van tegelwerk en sanitair van Villeroy & Boch
- 3 slaapkamers en vrij indeelbare zolderverdieping
- Inclusief eigen lucht-waterwarmtepomp
- Inclusief zonnepanelen
- Tuinen tot 12 meter diep

Alle huizen zijn te personaliseren met ruwbouwopties, zodat u van dit huis echt uw droomwoning kunt maken!

Omgeving
Ostadehof is gelegen aan de zuidkant van Rozenburg, direct aan de Groene Gordel. Een blokje om krijgt hier een heel nieuwe betekenis! Binnen enkele minuten wandelen/fietsen bent u bij de supermarkt en andere winkels. Rozenburg is een dorp, maar is van alle gemakken voorzien.

Sporten kunt u in het grote sportcentrum De Rozenburcht of bij één van de andere verenigingen. Wandelen en fietsen kunt u door het hele dorp. Fiets ook eens naar de Landtong: een uitgerekt natuurgebied met speeltuinen en uitkijktorens.

Op slechts 20 autominuten afstand van Ostadehof kunt u genieten van de prachtige kustlijn van Rockanje. Voel het zand onder uw voeten en bestel een drankje in één van de gezellige strandtenten. Hier, aan de oevers van de Noordzee, kunt u ontspannen en de stress van het dagelijkse leven achter u laten.

Met Rotterdam en Den Haag op ongeveer 30 autominuten rijden, is Rozenburg ideaal gelegen voor wie houdt van stedelijke flair. Verken de moderne architectuur, culturele evenementen en levendige sfeer van de stad. Ook andere grote steden zijn makkelijk bereikbaar, waardoor Rozenburg een strategische thuisbasis vormt.

Binnenkort wordt Rozenburg nog beter verbonden met de toekomstige Maasdeltatunnel (voorheen werd dit de Blankenburgtunnel genoemd). Deze nieuwe tunnel wordt naar verwachting geopend in 2024 en verbindt Rozenburg met het vaste land bij Maassluis. Hierdoor bent u nog sneller in onder andere Maassluis, Vlaardingen, Rotterdam, Den Haag en het Westland.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ostadehof fase 2
Start verkoop
03-06-2024
Woningen
22 van 22 beschikbaar
Prijs
€ 389.500,- tot € 494.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden