Mobiele airco

Coolhaven

Rotterdam - Rotterdam
Actueel aanbod

€ 100.000,- tot € 400.000,-

Over dit project

Maak kennis met Coolhaven, een verrassend ontspannen stukje Rotterdam. Dit wordt hét nieuwe woon- en werkgebied van Rotterdam. Een plek vol innovatie en inspiratie, mede dankzij de ligging direct naast de Hogeschool en het Erasmus MC. Warm en sfeervol door de kleinschalige voorzieningen en de karakteristieke gebouwen. Een plek waar de dynamiek van het centrum om de hoek ligt en de rust van een park op loopafstand, met het water binnen handbereik. Een wereldplek met internationale allure in een wereldstad.

Coolhaven is een bijzondere plek, zelfs in een diverse stad als Rotterdam. Door de onderscheidene architectuur wordt een wereld gecreëerd met het gevoel van de Village in New York. De architectuur combineert rauwheid in materiaalgebruik en gevelontwerp met een vormtaal en binnenruimte die zorgen voor de gewenste internationale allure. Achter de bebouwing aan de drukke ’s Graveldijkwal bevindt zich een bijzonder luw gebiedje dat zich kenmerkt door een kleinschalig, maar toch stedelijk en actief binnenmilieu, gecombineerd met een park waar je het water echt aan kan raken. Juist deze combinatie vind je nergens anders in Rotterdam.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Coolhaven
Koopwoningen
10 (waarvan 10 beschikbaar)
Prijs
€ 100.000,- tot € 400.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Maisonnette, Penthouse, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Aanmelden